Εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών από την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας & Κορυδαλλού

Η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού διοργανώνει εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, για να τα προσφέρει στα παιδιά οικογενειών οι οποίες εντάσσονται στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Έχοντας αφήσει τα διαπιστευτήρια αξιοπιστίας της στις τοπικές κοινωνίες της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού, η Τράπεζα Χρόνου του Ομίλου Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης αναλαμβάνει και αυτή τη φορά την πρωτοβουλία συγκέντρωσης, επιμέλειας και διανομής των δωρηθέντων παιχνιδιών.

Σκοπός της εκστρατείας είναι καμία οικογένεια της περιοχής να μην αναγκαστεί να στερήσει από τα παιδιά της τη χαρά ενός χριστουγεννιάτικου δώρου, εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας. Η ανθρωπιστική κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με κοινωνική αλληλεγγύη και γι’ αυτό, ακόμα και η πιο μικρή δωρεά σε είδος, μπορεί να προσφέρει τα πιο μεγάλα χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών ξεκινά την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και λήγει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. Σημεία συλλογής έχουν ορισθεί:

  • η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, Αριστομένους 8 (εντός Δημαρχείου), στην Αγία Βαρβάρα. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.
  • το Γραφείο Διαμεσολάβησης Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, Ξενοφώντος και Πελοπίδα (εντός Κέντρου Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορυδαλλού), στον Κορυδαλλό. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, καθώς και γενικά για το έργο και τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213-2019377.

Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας & Κορυδαλλού