Ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ενημέρωσε τους γονείς των τμημάτων του

parents (1)

Οι υποδομές του Νικηφόρου

Μέσα από 5 διαδοχικές συναντήσεις, το team των «Παπαμακάριου –  Τύμπα – Γρυλλιωνάκη» πλαισιωμένο από τον προπονητή του κάθε τμήματος, τον Γενικό Αρχηγό του Νικηφόρου κ.Παπαναγόπουλο και την κα Λαμπροπούλου, ενημέρωσε τους Γονείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αναφέρθηκε στα οφέλη του αθλητισμού και στους στόχους που υπάρχουν για τις υποδομές του Νικηφόρου. Επίσης ευχαρίστησε εκ μέρους του team, την Διοίκηση για την έμπιστοσύνη που τους έδειξε.

Ο Γυμναστής Παύλος Τύμπας εξήγησε αναλυτικά το πρόγραμμα που έχει σχεδιασθεί για τις Ακαδημίες του Νικηφόρου.  Αναφέρθηκε στην οργανωμένη προσπάθεια και στα καινοτόμα προγράμματα. Στόχος είναι οι υποδομές του Νικηφόρου να ανέβουν επίπεδο και να τροφοδοτούν με παίκτες την Ανδρική ομάδα κάποια στιγμή. Είναι ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα του επιτυχημένου camp του καλοκαιριού «Elite Training»  και έχουν αρχίσει να έρχονται στις Ακαδημίες του ΝΕΦΟ και αθλητές από άλλες πόλεις. Ανακοινώθηκε ότι στο επόμενο διάστημα ο Νικηφόρος, θα αναβαθμίσει σημαντικά τον χώρο του Γυμναστηρίου του Κλειστού.

parents (1b)

Ο head coach κ. Μιχάλης Γρυλλιωνάκης ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ενδιαφέρει το τεχνικό team όχι μόνο η αθλητική πρόοδος αλλά και η σχολική προόδος των παιδιών.  Σκοπός είναι να υπάρχουν πνευματικά ανεπτυγμένοι αθλητές. Επίσης ενημέρωσε ότι οι προπονητές των Τμημάτων δουλεύουν υπό τις οδηγίες και την εποπτεία του «team».

Τέλος επισημάνθηκε η σημασία της επικοινωνίας και συνεργασίας των Γονέων με τον Σύλλογο. Το «team» είναι διαθέσιμο κατά την διάρκεια της χρονιάς, σε κάθε απορία ή διευκρίνηση έτσι ώστε οι Γονείς να έχουν άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση. Επίσης θα υπάρξουν μέσα στην χρονιά και άλλοι κύκλοι συναντήσεων με τους Γονείς.