Διαβρωμένη η οδός Λυκούργου σε μεγάλο τμήμα της. Πολύχρονη η ζημιά. Έχει δημιουργηθεί κούφωμα μεγάλου διαμετρήματος

Τα σκαπτικά μηχανήματα της ΕΥΔΑΠ που ήρθαν πριν λίγες ώρες και έπιασαν δουλειά τα συνεργεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τον σπασμένο αγωγό λυμμάτων στην οδό Λυκούργου,  αποκάλυψαν πως ο συγκεκριμένος δρόμος έχει διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Όπως διακρίνεται στην παραπάνω εικόνα αυτό που φαίνεται σαν αγωγός δεν είναι παρά κούφωμα που ξεκινά ψηλά στην Λυκούργου και καταλήγει πολύ χαμηλότερα της Παλαιών Πολεμιστών.

Η διάβρωση του εδάφους είναι πολύ μεγάλη και η διαρροή πολύχρονη.

Τα συνεργεία της Εταιρείας Υδάτων θα δουλέψουν όσο χρειασθεί προκειμένου η ζημιά να αποκατασταθεί σήμερα, μας δήλωσε η επιβλέπουσα μηχανικός της ΕΥΔΑΠ.

Όπως πληροφορηθήκαμε στον έλεγχο των φρεατίων που πραγματοποίησε η Εταιρεία, αυτά βρέθηκαν στεγνά, πράγμα που σημαίνει τα λύμματα δεν έφθαναν ποτέ σε αυτά, αφού από τον σπασμένο σε διάφορα σημεία του αγωγό, διέρρεαν στο υπέδαφος.

Εξαιτίας των έργων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην Παλαιών Πολεμιστών, όσο και στην Λυκούργου ενώ άλλαξαν τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών που χρησιμοποιούσαν αυτούς τους δρόμους, πλησίον της πλατείας Δημοκρατίας.