Το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ κατέβασε ρολλά και στην πόλη μας για τα καλά.


Φεύγει ο Αύγουστος και το εργοτάξιο του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας συνεχίζει να είναι ανενεργό.

‘Αλλη μια μεγάλη επιτυχία της απερχόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, αλλά και αυτών ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΜΑΣ, που πριν τις 25 Ιανουαρίου 2015 μας έκαναν πλύση εγκεφάλου να ψηφίσουμε τους ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πήρε από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (όπως από Τ.Α., Δημόσια Ταμεία και Οργανισμούς κ.ά.) 350 εκατομμύρια ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία της με αποτέλεσμα η εταιρεία να σταματήσει τα έργα επέκτασης του ΜΕΤΡΟ από την πόλη μας προς τον Πειραιά και να απολύσει εργαζόμενους που δούλευαν στα εργοτάξια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παραπάνω.

Έλπίζουμε οι συμπολίτες μας αυτοί να έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να αποφύγουν να μας κάνουν κι’ άλλη πλύση εγκεφάλου, έως τις εκλογές που έρχονται…

Αλλά καλά θα κάνουν επίσης, οι γνωστοί συμπολίτες μας να πάρουν θέση για όσα έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το επτάμηνο της συγκυβέρνησής του, όχι συλλογικά αλλά προσωπικά ο καθένας τους, για τα θέματα που αφορούν τη μικρή κοινωνία της πόλης μας, όπως Νοσοκομείο, ανεργία, ΜΕΤΡΟ, Ριμινίτικα, παιδικοί σταθμοί κ.ά.

Εμπρός λαλίστατοι κ.κ. Γιώργηδες, Τασούληδες, Παναγιώτηδες, Μανούσοι, Τασσούλες, Παρασκεούλες, Μαρίες, Γιάννηδες,  κτλ., κτλ., κτλ….

Πέστε κάτι, ψελλίστε κάτι. Στην ανάγκη μία συγνώμη. Στους συμπολίτες μας που εξαπατήθηκαν. Μη κάνετε νέα προπαγάνδα, κάντε αυτοκριτική πρώτα…