Με επιτυχία συνεχίζεται η κυκλοφορία της Κάρτας Νέων Δυτικής Αθήνας.

«Κάρτα νέων» ανάσα για τη νεολαία της δυτικής Αθήνας και την τοπικής αγοράς

Με επιτυχία συνεχίζεται η κυκλοφορία της Κάρτας Νέων Δυτικής Αθήνας. Πρόκειται για μία αξιόλογη προσπάθεια του ΑΣΔΑ σε συνδυασμό με τους οκτώ Δήμους που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, προκειμένου να στηρίξει έμμεσα τους νέους (και όχι μόνο) και να τονώσει την κίνηση στις τοπικές αγορές. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, μέχρι σήμερα οι κάτοχοί της στους οκτώ Δήμους του ΑΣΔΑ πλησιάζουν τις 3.500, ενώ οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις ξεπερνάνε τις 2.000.

Πως χρησιμοποιείται;

Η Κάρτα Νέων απευθύνεται στους νέους και τις νέες της Δυτικής Αθήνας και τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρούν σε αγορές με έκπτωση, η οποία έχει συμφωνηθεί με συμβεβλημένους εμπόρους  της Δυτικής Αθήνας, σε όλους όσους την επιδεικνύουν. Η κάρτα δεν είναι ονομαστική, δεν αναγράφει ονοματεπώνυμο και άλλα προσωπικά δεδομένα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από τον κάτοχό της, αλλά και από όλα τα άλλα μέλη της οικογένειάς του. Το μόνο που αναγράφεται στην κάρτα, είναι το όνομα του Δήμου στον οποίο ανήκει ο κάτοχος της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κάρτα ισχύει για αγορές σε καταστήματα σε όλους τους Δήμους – μέλη του ΑΣΔΑ και όχι μόνο της πόλης στην οποία είναι δημότης ο κάτοχος της.

Όφελος για πελάτη και καταστηματάρχη

Τα ποσοστά έκπτωσης σε εμπορεύματα και υπηρεσίες, ανάλογα με την προσφορά τής κάθε επιχείρησης, κινούνται από 1% έως και 50%! Μέσα από τη συμμετοχή του ωφελείται και ο τοπικός επιχειρηματίας, κατακτώντας σταθερή και συγκεκριμένη πελατεία. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει δωρεάν προβολή και ενημέρωση των καταναλωτών μέσα από την ιστοσελίδα του συνδέσμου, για τις προσφορές και τις ευκαιρίες της τοπικής αγοράς.

Στα χέρια σας με απλή διαδικασία

Συνεργεία του ΑΣΔΑ ενημερώνουν καθημερινά τους νέους για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τη χρήση της συγκεκριμένης κάρτας και εγγράφουν νέα άτομα. Ακόμα κάποια σχολεία της Δυτικής Αθήνας ήρθαν σε επαφή με τον ΑΣΔΑ και ενημερώθηκαν άμεσα οι μαθητές.Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην σημαντική αυτή προσπάθεια, συμπληρώνουν μια απλή αίτηση προς τον ΑΣΔΑ, δηλώνοντας το ποσοστό έκπτωσης που επιθυμούν να παρέχουν στον καταναλωτή.

Επίσης συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος συνδημότης μας, να αποκτήσει την κάρτα κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο γραφείο. Δεν υπάρχει συνδρομή και καμία άλλη υποχρέωση, γιατί όλο το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν.

Για περισσότερες και εκτενέστερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: knda.asda.gr.