Λαϊκή συνέλευση για την συγκρότηση επιτροπής υπέρ του ΟΧΙ στην πόλη μας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ

Πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση για την συγκρότηση επιτροπής υπέρ του ΟΧΙ στην πόλη μας.

Σε αυτή αποφασίστηκε το παρακάτω πλαίσιο.
Στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιούλη 2015, οι εργαζόμενοι και όλος ο Ελληνικός λαός καλούνται να δηλώσουν την απόφασή τους, να πουν ΟΧΙ σε όλα τα μνημόνια, ΟΧΙ στη λιτότητα, ΟΧΙ στους εκβιασμούς που εκπορεύονται από το διεθνές, το ευρωπαϊκό και το ντόπιο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Ο κόσμος της εργασίας, οι μικρομεσαίοι, η νεολαία, όσοι έχουν πληγεί από την πολιτική των μνημονίων να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί για να πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα και να αποτυπωθεί σ’αυτό ένα περήφανο και νικηφόρο ΟΧΙ:
Στις προτάσεις των δανειστών.
Στα παλιά και νέα μνημόνια.
Στην ανεργία, τη λιτότητα.
Στην καταστρατήγηση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.
Στον βραχνά του χρέους.
Στην Ε.Ε φυλακή των λαών.
Η Συνέλευση αποφάσισε ακόμα να πραγματοποιήσει πικετοφορία αύριο 01/07 στις 7μ.μ. Τόπος συνάντησης πεζόδρομος Κουντουριώτη.
Μαζική εξόρμηση στη λαϊκή της Πέμπτης καθώς και την παρουσία μας στα εκλογικά τμήματα την ημέρα του δημοψηφίσματος.

για την επιτροπή..
Ειρήνη Αγαπητού, Διονύσης Αμπάτης, Γιώργος Γεωργιαννάκης, Γιώργος Μπουγελέκας, Μανούσος Πανόπουλος, Τασούλα Πετράκου, Παναγιώτης Μωράκης, Μ. Ψάλτη, Α. Πανόπουλος, Ιωάννα Καραβασίλη, Έφη Μπαράκου, Νίκος Γουρλάς, Αλκης Γρέβιας, Θανάσης Κούρτζας, Δημήτρης Μπάρλας, Θωμάς Αγοραστός, Ελευθερία Σταγάκη, Παναγιώτης Γαργανίδης. Βάσω Τουλιάτου, Αφροδίτη Χριστοδουλάκου, Σταυρούλα Χριστοδουλάκου.