Λύματα κατηφορίζουν την οδό Λυκούργου, αλλά και βαλτώνουν στις λακκούβες του δρόμου

Λύματα από αποχέτευση ακαθάρτων κατηφορίζουν την οδό Λυκούργου μετατρέποντας τη ζωή των κατοίκων αυτού του δρόμου σε κόλαση από τη δυσοσμία, αλλά απειλώντας και την υγεία τους.

Τα λύματα που αναβλύζουν πάνω από την οδό Καλαβρύτων έχουν αγανακτήσει τους περιοίκους που σκέπτονται να απευθυνθούν στην αρμόδια υγειονομική υπηρεσία.

Ο Δήμος ενημερώθηκε και από την εφημερίδα μας για το πρόβλημα αυτό και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θεμιστοκλής Ντάβιος μας δήλωσε πως θα επισκεφθεί το συγκεκριμένο σημείο και θα δει επί τόπου το ζήτημα.

Η συγκεκριμένη κατάσταση υπάρχει εδώ και μήνες και έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ελπίζουμε η έρευνα που θα πραγματοποιηθεί θα έχει αποτελέσματα και οι κάτοικοι καλοκαιριάτικα θα μπορούν να ανοίγουν τα παράθυρά τους, αλλά και να βαδίζουν στην οδό Λυκούργου χωρίς να αναγκάζονται να περπατάνε σε ακάθαρτα υγρά και λύματα που μεταφέρουν στα σπίτια τους.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε ότι επισκέφθηκε τον δρόμο και εντοπίστηκε η πολυκατοικία από την οποία υπάρχει διαρροή των λυμάτων.

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας παραδέχθηκε πως από το συγκεκριμένο ακίνητο υπάρχει η διαρροή λόγω κακής κατασκευής της αποχέτευσης και δήλωσε πως έχει έρθει σε συνεννόηση με εργολάβο για την αποκατάσταση του κατασκευαστικού λάθους.