GREASE: Από το 3ο Γυμνάσιο της πόλης μας

Με χαρά σας προσκαλούμε στην παράσταση Grease που διοργανώνει το 3ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας.Θα είναι τιμή μας να παρακολουθήσετε την παράσταση που ετοιμάσαμε όλο αυτόν τον χρόνο. Παιδιά της τρίτης και της δευτέρας Γυμνασίου παίρνουν μέρος και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία παράσταση γεμάτη χαρά,γέλια και πολύ χορό !!!!!
Υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Ξένιας Σβεντζούρη στην σκηνοθεσία και της χορεύτριας Μαρίας Μαρουλάκη στα χορευτικά,ετοιμάσαμε αυτό που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 7:00 μμ. στο δημοτικό κινηματοθέατρο ”ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” (πρώην “Κουκλάκι”.
Είχαμε την τιμή να έχουμε την πολύτιμη βοήθεια της Μαρούσας Στρογγύογλου μία ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά Άκρος Οικογενειακών οπού υποδυόταν την Αφροδίτη.Είναι μια παράσταση που παρά τις πολλές δυσκολίες ανεβαίνει,και δείχνει ότι με την ομαδική δουλεία και με πολύ αγάπη όλα πραγματοποιούνται.

Θα λάβουν μέρος :
Φάνης Δαρδανός, Αγγελική Τουτουντζή, Έλενα Δημητρίου , Πέτρος Λαζάρου , Αντώνης Βόλος
Γιάννης Γιανναράκης , Μαριάννα Ιωάννου , Φελίτσια Αταμάν , Γιάννης Μαμουνής,  Ελένη Μαντάνη , Αγγελική Νικολάου , Νίκος Ευαγγελινός , Κων/να Βαμιεδάκη , Ελευθερία Ντρίμερη
Ελπίδα Σαρηγίαννη, Βάσω Χριστίδου
Σας περιμένουμε όλους
Είσοδος ελεύθερη !!!!