Ανέβηκε στην Α’ ΕΣΚΑ ο Νικηφόρος

 

Ανέβηκε στην Α ΕΣΚΑ ο Νικηφόρος – Ιστορική νίκη!

Πιστή στο ραντεβού με την ιστορία της, η Ανδρική ομάδα του Νικηφόρου πέτυχε χρυσή νίκη επί της Παλατιανής και ανέβηκε για πρώτη φορά στην υψηλότερη κατηγορία της ΕΣΚΑ!

Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του ΝΕΦΟ Νίκος Σάκκος : «H μεγάλη επιτυχία δεν αφορά μόνο τον Νικηφόρο που επιβραβεύεται η οργανωμένη και συστηματική δουλειά που γίνεται στην Ανδρική ομάδα αλλά και στις μικρότερες ηλικίες – αφορά τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και γενικότερα για την Περιοχή μας!»

Σχετικά με τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο έγινε πραγματικό ντέρμπι – οι ομάδες ήταν κοντά στο σκόρ. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, ο Νικηφόρος μπήκε αποφασισμένος, έπαιξε με ψυχή, πάτησε τέρμα γκάζι στην τρίτη περίοδο και ξέφυγε αρκετά στο σκορ. (21-7).

Μπράβο στους παικταράδες του Καρβούνη, τον coach, τον γιατρό, τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα, την Διοίκηση.  Έπαιξαν τους κόπους και τους μόχθους της σεζόν στον σημερινό αγώνα!!

Ο κόσμος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου,  αποτέλεσε τον 6ο παίκτη της ομάδας – σήμερα δεν έπεφτε καρφίτσα στο κατάμεστο κλειστό της Αγ.Βαρβάρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορήγούς μας Factory Outlet και Folli Follie Group που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 75-64 (20-21, 20-22, 21-7, 14-14)

Μπράβο αξίζουν και στην ομάδα της Παλατιανής, που και στις  5 αναμετρήσεις αποτέλεσε αξιόλογο αντίπαλο για τον ΝΕΦΟ.

Ο αγώνας καλύφθηκε από το sportshero.gr  Στην περιγραφή ήταν ο Σπύρος Καβαλιεράτος. Το video θα είναι διαθέσιμο στο site της ΕΣΚΑ από την Τρίτη 26/5.