To All Star Game 2015, από τον Πολυνίκη, με μεγάλη επιτυχία

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ALL STAR GAME 2015

Η ημερομηνία της δική μας γιορτής, η εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που οργανώσαμε στις 16 Μαΐου μας γέμισε με χαρά και συγκίνηση συνάμα.
Η συμμετοχή φίλων και παικτών εντυπωσιακή!
Πρωτόγνωρη εμπειρία 80 αθλητές απομεσήμερο ενός ζεστού Σαββάτου άφησαν πίσω τους κάθε τι άλλο δήλωσαν συμμετοχή για να διεκδικήσουν 4 μόλις θέσεις στον τελικό των τριπόντων.
Η κατάταξη είναι σίγουρο λίγο τους ενδιέφερε, πήραν την συμμετοχή τους μαζί με την αθλητική τους εμφάνιση και υπομονετικά περίμεναν περίπου μια ώρα μέχρι να προσπαθήσουν όλοι τα 5 σούτ από τις ανάλογες θέσεις.
Το κυρίως πιάτο, όπως συνήθως λέμε, ήταν ο αγώνας για το ALL STAR GAME με 60 παίκτες να συγκροτούν τις 2 ομάδες, να αγωνίζονται ανά δεκάλεπτο, να χειροκροτούν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους, να απολαμβάνουν την γιορτή.
Δυστυχώς η μάστιγα της .. παράγκας χτύπησε και σε αυτόν τον αγώνα…το βίντεο θα δείξει τα τραγικά συμβάντα που διαδραματίστηκαν λίγο πριν την λήξη.
Φαίνεται κάποιοι, παράγοντες, παίκτες και διαιτητές είχαν παίξει τον αγώνα στο στοίχημα και προσπάθησαν να το .. στήσουν! Ξεδιάντροπα!


Έρχονται .. απελάσεις!
Μοναδικές στιγμές, εντυπωσιακές φάσεις που ξεσήκωσαν όλους μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και έφεραν την κριτική επιτροπή σε πολύ δύσκολη θέση είχαμε στον διαγωνισμό καρφωμάτων.
Η Ανθή Μπαλτά, ο Βαγγέλης Μόρφης, ο Δημήτρης Βαρνάβας, ο Άκης Καλινικίδης και ο Μάκης Σωφρονιάδης βαθμολόγησαν, αυστηρά είναι η αλήθεια, όλες τις προσπάθειες.
Πιθανόν η παρουσία, σε ρόλο επόπτη! των Μανώλη Παπαμακάριου και Μάνου Κουκουλά τους ανάγκασε να είναι φειδωλοί στους βαθμούς που ανακοίνωναν μετά τις πολύ εντυπωσιακές προσπάθειες των διαγωνιζομένων!
Ο κύριος Αλεξανδρίδης Κώστας από τον ΠΣΑΚ και ο κύριος Χράντ Ακέλ εκ μέρους της ΚΕΔ λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.
Δύο καταξιωμένοι διαιτητές οι κ.κ. Τσολάκος Μανώλης και Τσάτσης Πέτρος προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην διεξαγωγή του αγώνα!
Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου για πολλές ώρες καθώς και για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης με την αμέριστη βοήθεια του υπεύθυνου τεχνικού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας κ. Χριστάκου Λεωνίδα.
Όλο το επιτελείο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», τα παιδιά της γραμματείας, οι χειριστές των 6 καμερων στο γήπεδο, οι φυσιοθεραπευτές και οι γιατροί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.
Οι προπονητές του Πολυνίκη, κ. Ντορίτα Δέδε και ΄Άγγελος Λαγός συντόνιζαν τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Πολυνίκη τα οποία έτρεξαν χιλιόμετρα και χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο βοηθώντας όπου χρειαζόταν.
Κάθε στιγμή της γιορτής Αλληλεγγύης θα μείνει ζωντανή χάρη στις φωτογραφίες του Γιώργου Παπαναστασίου και τα βίντεο που θα επιμεληθεί ο Ιορδάνης Μιχαηλίδης.


Η συνεργασία μας με τους Χορηγούς της βραδιάς ήταν καταπληκτική, ελπίζουμε η επιτυχία της γιορτής μας να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας!
Οι Αντιδήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας, κ.κ. Κολιάκος Νίκος, Λεωτσάκος Ανδρέας και Ντάβιος Θέμης για μία ακόμη φορά μας συνέδραμαν σε εκδήλωση μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Θα μου επιτρέψετε να αντιγράψω μια φράση που είχα χρησιμοποιήσει στην ανακοίνωση που είχαμε έκδοση αναφορικά με την διοργάνωση της βραδιάς αλληλεγγύης της 16ης Μαΐου.
«.. όλα αυτά καμία σημασία δεν έχουν αν δεν υπάρξει η δική μας παρουσία στην εκδήλωση αυτή, αν εμείς όλοι δεν βρεθούμε το βράδυ της 16ης Μαΐου στο γήπεδο…».
Ένα ευχαριστώ, όσο ειλικρινές και μεγάλο να είναι, δεν μπορεί να περιγράψει την συγκίνηση που μας προσφέρατε με την συγκλονιστική σας παρουσία, με την εντυπωσιακά μεγάλη προσφορά σας σε τρόφιμα!
Το δικό σας υστέρημα θα δώσει στιγμές ανάσας στην δυσβάσταχτη καθημερινότητα πολλών συνανθρώπων μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Γιώργος Γράψας