Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στην Αγία Βαρβάρα

Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος «Πολυνίκης»  Αγίας Βαρβάρας  και οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπάσκετ «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ενώνουν τις δυνάμεις τους και πραγματοποιούν έναν αγώνα με σκοπό την αντιμετώπιση της φτώχειας και της συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας

Στόχος του φιλανθρωπικού αγώνα είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και χρήματα ώστε να διατεθούν μέσω των Δήμων σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η μεγάλη μας εκδήλωση,  έκφρασης έμπρακτης ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  στους συνανθρώπους μας, έχει την στήριξη μεγάλων χορηγών, αθλητών και Μέσων Ενημέρωσης.  Καμία όμως επιτυχία δεν θα έχει η προσπάθεια αυτή αν δεν παρευρεθούμε εμείς εκεί το Σάββατο στις 16 Μαΐου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στηρίζει την προσπάθεια όλων μας και θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση από μέλη του.

Από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η προσέλευση   όλων όσων η  συμπαράσταση στον συνάνθρωπο μας είναι κυρίαρχη έννοια θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η εκδήλωση της 16 Μαΐου θα ξεφύγει από μια απλά μπασκετική βραδιά καθώς  όλοι έχουν σημαντικούς λόγους να παρευρεθούν στο κλειστό της Σιπύλου.

Οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τις ομάδες, όλες οι ομάδες θα έχουν εκπροσώπηση στον αγώνα, θα γευθούν  την τιμή να παίξουν πρώτα για τους συμπαίκτες τους και φυσικά για την δική τους ανταμοιβή.

 

Στον αγώνα του ALL STAR GAME  τυπικά το σκορ θα αναδείξει την μια ομάδα νικήτρια.

Όλοι θα πάρουν τα μετάλλια της συμμετοχής τους και  η FM GROUP HELLAS θα τους επιβραβεύσει με τον δικό της τρόπο έκπληξη!

 

Οι νικητές στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων θα τιμηθούν για την διάκριση τους από όλους τους Χορηγούς της βραδιάς!

 

Η FM GROUP HELLAS θα παραδώσει στους 2 νικητές σειρά από τα προϊόντα της!

 

Η Zakcret Stores θα απονείμει στους νικητές από μία Δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα της!

 

Ο Άγνωστος Προορισμός στο Γκάζι θα φροντίσει για  τα επινίκια προσφέροντας στους νικητές και την παρέα τους   ένα μπουκάλι ποτό της αρεσκείας τους στον χώρο του!

 

Ειδικά για τον διαγωνισμό τριπόντων, μοναδική εμπειρία  που μόνο στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» υπάρχει, η εταιρία … θα μαγνητοσκοπήσει  τις εντυπωσιακές προσπάθειες των παικτών με 6 κάμερες!

Αν νομίζετε ότι μόνο όσοι πατήσουν στο παρκέ θα ανταμειφθούν κάνετε λάθος!

 

Οι χορηγοί μας θα φροντίσουν για όλους όσους βρεθούν στην εξέδρα να απολαύσουν τις στιγμές στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας!

 

Όλοι οι φίλοι στην εξέδρα θα παραλάβουν .. 2 (δύο)  χρήσιμες  κάρτες!

Η μία από αυτές θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν, μετά από κλήρωση, το μεγάλο

ΔΩΡΟ της βραδιάς από την FM GROUP HELLAS!

Η  2η κάρτα .. είναι έκπληξη!

 

Δύο τυχερές Κυρίες η Δεσποινίδες, διαφορετικές  ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ,  θα διαγωνισθούν σε ασκήσεις δεξιότητας για να διεκδικήσουν το Δώρο της FM GROUP HELLAS!

 

Φυσικά σε μια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει το φαγητό!

Η PIZZA FAN θα προσφέρει σε όλους στο γήπεδο τις απίθανες γεύσεις της ΔΩΡΕΑΝ !

Η  αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη μέσα από τις καινοτομίες του 3ου ALL STAR GAME του Πολυνίκη και του  «Πάνος Ζαχαρογιάννης» αλλά και από τις μοναδικές γεύσεις καφέ που η

FM GROUP HELLAS θα προσφέρει σε όλους μας!!!

 

Εκδήλωση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στις 16 Μαΐου στην Αγία Βαρβάρα, τρόφιμα, είδη προσωπικής καθαριότητας και χρήματα για τους συνανθρώπους μας.

Ημέρα γιορτής για όλους μας μέσα και έξω από το παρκέ!

Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωση  όπου θα πανηγυρίσουμε την ανάδειξη της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σε Πρωταθλήτρια έννοια!

Υπεύθυνος διοργάνωσης Γιώργος Γράψας  – Στοιχεία επικοινωνίας: email: grapgeo@gmail.com

Τηλ. 2105698865