Το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ, από 1η Μαϊου

Το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα 1η Μαΐου, έως και τις 31 Οκτωβρίου 2015.
Το ωράριο κατά τη θερινή περίοδο είναι συνεχές, από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί.
Το Οικιακό Τιμολόγιο με Χρονοχρέωση (Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο) Γ1Ν είναι ένα τιμολόγιο διπλής χρέωσης, δηλαδή οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου, χρεώνονται με δύο τιμές.

Έτσι, οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται στο ωράριο της κανονικής χρέωσης χρεώνονται με την κανονική τιμή (οικιακό τιμολόγιο χωρίς χρονοχρέωση – Γ1), ενώ οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται στο ωράριο της χαμηλής χρέωσης χρεώνονται με μειωμένη τιμή.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε το Οικιακό Τιμολόγιο με Χρονοχρέωση, απαιτείται : Να επισκεφτείτε το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί σας ένα λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να: Υποβάλετε σχετική αίτηση.

Καταβάλετε 34 €* πλέον ΦΠΑ, που αποτελεί τη συμμετοχή σας στις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ. Να επισκεφτείτε οποιοδήποτε Κατάστημά μας, έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να υπογράψετε νέο συμβόλαιο στο όνομά σας Σχετικές πληροφορίες από τα αρμόδια καταστήματα της ΔΕΗ στην περιοχή τους ή να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, (http://www.dei.com.gr), ή από αυτήν της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, (http://www.deddie.gr/).

(Πηγή: dikaiologitika.gr)