Ανακοίνωση της Α.Π.Ε. “Αγία Ελεούσα” για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο στα Ριμινίτικα

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!

Επιτέλους τέλος. Έπειτα από πολυετή αγώνα, ενάντια σε ένα κράτος του οποίου η γραφειοκρατία στερεί ανάσες ζωής από τους πολίτες του, ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου του δήμου μας. Πρόκειται για ένα έργο πνοής, που θα αναβαθμίσει την αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα σε ολόκληρη την Αγία Βαρβάρα και την ποιότητα ζωής των δημοτών της.

Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε πίσω τις μικροπρέπειες και τους εγωισμούς και να συμβάλλουμε όλοι στην ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση ενός έργου το οποίο μόνο καλά έχει να προσφέρει στο τόπο μας.

Με την παρούσα επιστολή, εκπροσωπώντας τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου της ΑΠΕ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να ζήσουμε σήμερα την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο. Το Δήμο Αγίας Βαρβάρας και όλους τους εργαζόμενους για την άρτια νομική και τεχνική υποστήριξη.

Ειδική αναφορά αξίζει ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Γιώργος Καπλάνης, ο οποίος με επιμονή και σωστό προγραμματισμό ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να φτάσουμε σήμερα στην έναρξη των εργασιών.

Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν και καλή αρχή με στόχο τη συνέχιση της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση,
ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΑΠΕ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ
Νικόλαος Γ. Κατσιβαρδάς