Επιστρέφει ο κίνδυνος μετατροπής του Νοσοκομείου σε στρατόπεδο μεταναστών

Το μεγάλο κύμα μεταναστών που τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται καθημερινά μεγαλύτερο πρέπει να κρατάει σε ετοιμότητα τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη.

Η κυβέρνηση ψάχνει για χώρους φιλοξενίας των εκατοντάδων νέων μεταναστών και ήδη κάνει έκκληση στους Δήμους να παραχωρήσουν ελεύθερους χώρους για τη στέγαση αυτών.

Πρόσφατες είναι ακόμα οι προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησης να ανακατασκευάσει κτίρια του Νοσοκομείου της πόλης μας ώστε να φιλοξενηθούν παράνομοι μετανάστες.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως αναμένει στη χώρα 150.000 νέους μετανάστες τους επόμενους μήνες, ενώ η αντιπολίτευση ανεβάζει τον αριθμό τους σε 250.000.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει συνεχής επαγρύπνηση ώστε να μην πραγματοποιηθούν τα παλαιότερα σχέδια που υπήρχαν και χάρις την αντίσταση των δήμων της περιοχής με επικεφαλής το δικό μας (Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση) και την καθολική συμμετοχή του Λαού στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και με τη συμμετοχή βουλευτών και του ΣΥΡΙΖΑ, απομάκρυναν το ενδεχόμενο μετατροπής του Νοσοκομείο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών.