Ανακοίνωση από το νέο Δ.Σ. της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας, αλλά και το παλαιό…

Βροχή οι ανακοινώσεις που αφορούν την ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας, το τελευταίο τρίωρο, αρχής γενομένης από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της παράταξης του κ. Μιχάλη Γιάγκα.

Με την εφημερίδα μας επικοινώνησαν αρκετά άτομα εκφράζοντας τις απόψεις τους, ενώ λάβαμε και δύο ανακοινώσεις, που χρησιμοποιούν το σήμα της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας.

Η πρώτη από την κ. Φίλη Βάσω, έως πρόσφατα αρχηγό της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας και η δεύτερη από το νέο Δ.Σ. του φορέα.

Τις δημοσιεύουμε και τις δύο.

Σημειώνουμε πάντως πως η νέα Διοίκηση της ΕΔΟΚ καταλήγει στην ανακοίνωσή της τονίζοντας πως Εκτός του νέου Δ.Σ. ουδείς άλλος έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε δηλώσεις!”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΔΟΚ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι παραιτήσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν μπορούν να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ τη πορεία μιας τόσο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗΣ ομάδας.

Η ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας παραμένει περισσότερο δυναμωμένη απο ποτέ χάρη της πρόθεσης επιστροφής μελλών.

Είναι σε κατάσταση ετοιμότητας με πιστοποιημένους διασώστες να σώσουν το συνάνθρωπο τους, εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους  δασοπυροσβέστες από τη πυροσβεστική ακαδημία, εγκεκριμένους από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του κράτους!!!

Τέλος θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το παράρτημα της Αγίας Βαρβάρας  έχει την πλήρη υποστήριξη από την κεντρική ομάδα σε περίπτωση μιας ανάγκης πολλών εθελοντών θα είναι εκεί!

Η ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας στήριζε, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει εθελοντικά και ανιδιοτελώς το κοινωνικό σύνολο,  σε κάθε έκτακτο γεγονός και όχι μόνο!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!

Εκτός του νέου Δ.Σ. ουδείς άλλος έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε δηλώσεις!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

………………………..

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΟΚ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

“ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ”:

Όπως τρία χρόνια τώρα ,αποδεικνύουμε ότι υπηρετούμε μόνο τον Εθελοντισμό!

Όπως κάθε φορά που η δική μας συνείδηση μας έκανε να αμφιβάλλουμε, όλοι εσείς οι ‘διαφορετικοί’ σταθήκατε ‘ίδιοι’ απέναντι μας και μας στηρίξατε!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να μας εμπιστευτείτε και τώρα, ότι μόνο ο Εθελοντισμός έχει λόγο στη συνείδηση και τις ενέργειες μας. Άλλωστε πάλι οι πράξεις μας, όταν με το χρόνο αξιολογηθούν, θα ‘μιλήσουν’ για εμάς!

Δε μας ενδιαφέρει ποιος θεωρεί ότι δεν υπάρχουν ήδη πολύ σοβαρά θέματα που χρήζουν της υπομονής μας!

Δε μας ενδιαφέρει ποιος ακυρώνει τη νοημοσύνη και τις πράξεις ολόκληρης ομάδας ενηλίκων που μόνο να προσφέρουν αφιλοκερδώς ζήτησαν!

Δε μας ενδιαφέρει ποιος νομίζει ότι έχει δικαίωμα να μιλάει εκ μέρους μας χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες των λεγομένων του!

Μας ενδιαφέρει όμως να προστατεύσουμε μια οικογένεια που δημιουργήθηκε μαζί με εσάς! Σύντομα θα σας ενημερώσουμε εμείς για τις εξελίξεις στην ομάδα μας υπεύθυνα, όταν κάθε απόφαση ισχύει και μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας!!!

Όποιος άλλος μιλάει εκ μέρους της ομάδας δεν έχει αρμοδιότητα να το κάνει και μόνο λάθος εντυπώσεις δημιουργεί!

Σας ευχαριστούμε πολύ!!