Προοδευτική » Καυτή ανακοίνωση της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” σχετικά με την ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας

Καυτή ανακοίνωση της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” σχετικά με την ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας

“Θλίψη προκαλεί η τελευταία είδηση περί ουσιαστικής διάλυσης της Ε.Δ.Ο.Κ. Αγίας Βαρβάρας. H Εθελοντική Διασωστική – Ομάδα – Κρίσεων υπέκυψε στα κελεύσματα και την πολιτική χειραγώγησης του Λάμπρου Μίχου.

Ο Εθελοντισμός είναι  Αυθόρμητη, Ενσυνείδητη και Ανιδιοτελής Κοινωνική ΠροσφοράΕίναι επικουρικός και σε καμία περίπτωση δεν είναι όργανο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, ούτε υποκαθιστά τις Δημοτικές  υπηρεσίες”.

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που κυκλοφόρησε η παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Εθελοντική ομάδα της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας.

Σημειώνουμε πάντως πως τα άτομα που δεν αποχώρησαν από την ΕΔΟΚ την περασμένη Κυριακή και επρόκειτο να ενταχθούν στα κεντρικά του Φορέα τους, αποφάσισαν να διατηρήσουν την ΕΔΟΚ της πόλης μας και να την ξανακάνουν ισχυρή και αξιόπιστη, όπως την γνώρισε και στήριξε ο κόσμος της πόλης μας, τα τελευταία χρόνια.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!