Προοδευτική » Κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων ΨΝΑ Δαφνί, Αττικό, Δρομοκαΐτειο. Ζητώντας ενίσχυση της δημόσιας υγείας θωράκιση του εσύ επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, προσλήψεις προσωπικού.

Σε αυτές παραβρέθηκαν μεταξύ δεκάδων εργαζομένων οι κ.κ. Καφαντάρη, Αρσένης, Βίτσας, Σελέκος, Παπαχριστόπουλος, ο π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Καπλάνης κ.ά.

Οι παραπάνω επισκέφτηκαν και το Νομαρχιακό Νοσοκομείο της πόλης μας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Το απόγευμα εξ΄ άλλου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο της πόλης μας, από φορείς της περιοχής μας, με σημαντική προσέλευση κόσμου.

Οι ομιλητές καταδίκασαν τον τρόπο που διαχειρίζεται η κυβέρνηση το όλο θέμα της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψαν να αποδώσουν ευθύνες στον υπουργό υγείας το 2014 κ. Γεωργιάδη, ο οποίος έκλεισε το νοσοκομείο.

Μεταξύ των αιτημάτων που ακούστηκαν ξεχωρίσαμε εκείνα που απαιτούσαν την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου σε σύγχρονες και υπέρ του κόσμου βάσεις. Την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και την ίδρυση ΚΥ στην Αγία Βαρβάρα κ.ά.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!