ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας ΤΕΛΟΣ και επίσημα πλέον…

ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας ΤΕΛΟΣ και επίσημα πλέον, αφού από τα δεκαέξι μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας της πόλης μας, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από αυτήν τα δεκατρία, συν δύο ακόμα που είχαν αποχωρήσει προ εβδομάδων.

Την πληροφορία για το αναμενόμενο, η εφημερίδα μας την είχε προαναγγείλει προ ημερών και μας επιβεβαίωσε στέλεχός της.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ των μελών της, την Κυριακή το πρωί στα γραφεία της, στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, “εξηγήθηκαν” οι λόγοι αυτής της απόφασης και απ΄ ότι φαίνεται οι αποχωρήσαντες ή μεγάλο μέρος αυτών, “κατευθύνονται” στον νέο Εθελοντικό φορέα που ιδρύει η πολιτική προστασία του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τρία μέλη δήλωσαν πως θα πάνε στα κεντρικά της ΕΔΟΚ, αφού η ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας παύει να υφίσταται.

Η ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών από την ανεξάρτητη δράση της και όσοι πληροφορήθηκαν το τέλος της, δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους.

Σημειώνουμε πως ο νέος φορέας εθελοντών της πόλης μας, θα υπάγεται στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Βασιλείου και κατ΄ επέκταση στη Δημοτική Αρχή, η οποία θα καθοδηγεί και θα διευθύνει τις πράξεις του νέου φορέα.

Οι φωτογραφίες μας είναι από στιγμές που δεν προϊδέαζαν την κατάληξη της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας, από γεγονότα και πράξεις που την οδήγησαν στην αυτοδιάλυση της.