Ας κινηθεί ο δήμος, αποσοβώντας τον κίνδυνο στο Άλσος Δόξης από την έλλειψη περίφραξης…

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες για το συρματόπλεγμα που λείπει από σημείο που γειτνιάζει το Άλσος Δόξης με το Δρομοκαΐτειο, την υψομετρική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο χώρους (3 – 4 μέτρα) και τους κινδύνους που περικλείει  αυτή η κατάσταση.

Ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορεί από αφέλεια ή λόγω ζαλάδας, σκύβοντας, ή κάποιο παιδί στο παιχνίδι να παραπατήσει και να πέσει με τον σοβαρό τραυματισμό του, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Επίσης δεν είναι απίθανο κάποιος με τη βοήθεια των μεγάλων δένδρων που υπάρχουν στο γειτονικό χώρο, ή κάποιου άλλου τρόπου να σκαρφαλώσει και από το χώρο του ψυχιατρείου να βρεθεί στην παιδική χαρά.

Πιστεύαμε λοιπόν πως ο δήμος θα είχε ήδη τρέξει και τοποθετήσει συρματόπλεγμα τουλάχιστον, στο σημείο και δεν θα άφηνε πλέον την επικίνδυνη κατάσταση να συνεχίζεται.

Πάντως όταν κι άμα κινηθεί ο δήμος να προτιμήσει να βάλει κουνελόσυρμα με μικρά κενά ή κάποιο άλλο ενισχυμένο και φυσικά όχι σαν κι εκείνο που έχει τοποθετηθεί στην περίφραξη του γηπέδου μπάσκετ στον Προφήτη Ηλία…