Επισκέφτηκαν το προαύλιο του 12ου Νηπιαγωγείου, για να δουν τα χάλια του…

Εχθές το πρωί ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλάκης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, επισκέφτηκαν το προαύλιο του 12ου Νηπιαγωγείου της πόλης μας, προκειμένου να δουν την μοκέτα του, που όπως γράφαμε από την περασμένη εβδομάδα, έχει ξεκολλήσει.

Υπενθυμίζουμε πως το κομμάτι “μπάλωμα” είχε τοποθετηθεί από το δήμο στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, προκειμένου να καλύψει μέρος του  δαπέδου το οποίο είχε γίνει κουρέλι.

Δεν άντεξε όμως από τις καιρικές συνθήκες ή άλλους λόγους, με αποτέλεσμα αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία μας.

Ο δήμος αμέσως μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας ανακοίνωσε πως τόσο το συγκεκριμένο προαύλιο, όπως και του 4ου Νηπιαγωγείου και άλλων θα επισκευαστούν εκ βάθρων.

Προς το παρόν εχθές τοποθετήθηκαν ελαστικά οχημάτων, για να κρατάνε την μοκέτα στο έδαφος και μην την πάρει ο αέρας, έως αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Εάν δηλαδή  την ξανακολλήσουν έως ότου γίνει το έργο ή θα την αφήσουν έτσι.

Πάντως να μείνει έτσι, σε περίπτωση που επαναρχίσουν τη λειτουργία τους τα νηπιαγωγεία, το θεωρούμε απίθανο, διότι θα είναι επικίνδυνο για τα νήπια.

Σημειώνουμε πως τόσο περαστικοί από την οδό Μακαρίου όσο και γονείς δεν κρύβουν την απογοήτευση τους από τα χάλια του προαυλίου…