Προοδευτική » Άμεση αντίδραση Δεδεγκίκα σε όσα υποστηρίζει ο κ. Βόσσος, περί ομόφωνης απόφασης, για το κλείσιμο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

Άμεση αντίδραση Δεδεγκίκα σε όσα υποστηρίζει ο κ. Βόσσος, περί ομόφωνης απόφασης, για το κλείσιμο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

Πριν λίγες ημέρες η παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα, “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, με  δελτίο τύπου ασκούσε κριτική επί της απόφασης των παρατάξεων των κ.κ. Μίχου και Βασιλάκου, να προχωρήσουν στο κλείσιμο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., όπως ανέφερε.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Βόσσος με χθεσινή ανακοίνωση του διαψεύδει το παραπάνω, υποστηρίζοντας πως ο δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, κ. Δεδεγκίκας, δεν δήλωσε την αντίθεσή του στην πρόταση περί λύσης της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

Συγκεκριμένα ο κ. Βόσσος αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΔΕΔΕΓΚΙΚΑ

Λίγες ώρες από την ανακοίνωση του κ. Βόσσου, ο κ. Δεδεγκίκας μας έστειλε την παρακάτω δήλωση του, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Κύριε Βόσσο παραποιείται τα γεγονότα.

Σας προκαλώ να δώσετε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο που δήλωσα Παρών στο Δημοτικό συμβούλιο της συνεδρίασης που έγινε με τηλεδιάσκεψη στις 03/03/2021.

Μπήκα στην πλατφόρμα για 10 λεπτά, σε τέστ που έκανα, και βγήκα αμέσως.

Δεν δήλωσα ποτέ παρόν, υπέρ, κατά ή απέχω! Που φαίνεται εξ άλλου στο βίντεο που καταγράφεται η συνεδρίαση.

Όλα τα μέλη της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” απείχαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο για το κλείσιμο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

Αυθαιρετείτε δηλώνοντας με παρών στην συνεδρίαση, κάτι που είναι ψευδές, ανυπόστατο και δεν τιμά τον ρόλο του Προέδρου του Δ.Σ.”

Δεδεγκίκας Βασίλειος

Δημοτικός Σύμβουλος

με τον Συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα-Δυνατή Πόλη»

 

 

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!