Προοδευτική » «Βατερλό» στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Μόλις 4 στους 10 παίρνουν ενίσχυση – Ποιοι και γιατί “κόπηκαν”

«Βατερλό» στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Μόλις 4 στους 10 παίρνουν ενίσχυση – Ποιοι και γιατί “κόπηκαν”

Κάτι παραπάνω από 286.000 επαγγελματίες θα «μοιραστούν» το μισό δισ. ευρώ της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6, με άλλους 435.000 να μένουν εκτός ενισχύσεων.

«Σφιχτά» τα κριτήρια του 6ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, «έδειξαν» αύξηση τζίρου για 6 στους 10! Όσοι προκρίθηκαν πάντως στην επόμενη φάση, υποβάλλουν αιτήσεις για αποδοχή των ποσών που τους αναλογούν και εισπράττουν άμεσα την ενίσχυση.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “myBusinessSupport”, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όσοι επαγγελματίες πήραν το «πράσινο φως» μπορούν να αιτηθούν την εκταμίευση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6 που τους αναλογεί έως την Τρίτη 16 Μαρτίου: Όσοι σπεύσουν είναι πολύ πιθανό να δουν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ακόμη και αυτή την Παρασκευή 5 Μαρτίου ή τη Δευτέρα 8 του μήνα. Την ενίσχυση θα την πάρουν σχεδόν 4 στους 10 επαγγελματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον καθώς η διαδικασία εξελίχθηκε σε «Βατερλό».

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr – Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!