Προοδευτική » Οι πυλώνες της ΔΕΗ παραμένουν στην πόλη μας, δίπλα στα σπίτια μας, επί δεκαετίες

Οι πυλώνες της ΔΕΗ παραμένουν στην πόλη μας, δίπλα στα σπίτια μας, επί δεκαετίες

Το θέμα των πυλώνων της ΔΕΗ και η απομάκρυνσή τους από την πόλη μας, είναι παλαιό και η εφημερίδα “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” το έχει αναδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Παλαιότερες ενέργειες συμπολιτών μας και ορισμένες ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα αυτό, που έχει να κάνει με την υγεία των κατοίκων αυτής της πόλης, δεν έχουν αποδώσει.

Υποσχέσεις υπουργών για την απομάκρυνσή τους, δεν υλοποιήθηκαν στο παρελθόν και οι δεκαετίες περνούν.

Πάντως η ΔΕΗ δια εκπροσώπου της, απαντώντας σε επιστολή που έλαβε από Επιτροπή κατοίκων της πόλης μας, υποστήριξε πως δεν είχε ενοχληθεί από το δήμο μας για την πορεία της απομάκρυνσης των πυλώνων (Ιανουάριος 2010) σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Αιγάλεω.

Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και αγώνες εάν χρειαστούν.

Ο ΑΔΜΗΕ, (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) πρέπει να πιεστεί για να επισπεύσει τα σχέδιά του για την απομάκρυνσή τους.

Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερα δημοσιεύματα της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”, από μετρήσεις που έγιναν κατά καιρούς για την ακτινοβολία που εκπέμπουν και από πυλώνες που έχουν κατακλίσει την πόλη μας, τις τελευταίες δεκαετίες…

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!