Προοδευτική » Ο περιορισμός εντός των ορίων, υποχρεωτικά ανεφάρμοστος για τους συμπολίτες μας…

Ο περιορισμός εντός των ορίων, υποχρεωτικά ανεφάρμοστος για τους συμπολίτες μας…

Ερωτήματα που αφορούν τον περιορισμό μετακινήσεων εντός των ορίων του δήμου κατοικίας του κάθε δημότη είναι μεταξύ άλλων: πως θα κάνουμε τραπεζικές εργασίες και συναλλαγές, αφού η πόλη μας δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και πως θα εξυπηρετούμεθα από άλλες υπηρεσίες που επίσης ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ  στην πόλη μας.

Επειδή το “χωριό” μας λοιπόν δεν έχει υπηρεσίες και τράπεζες, ας συνεννοηθεί ο δήμος με την ΕΛ.ΑΣ και να μην κόβουν πρόστιμα στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, που θα περνάνε τα όρια για να εξυπηρετηθούν σε άλλους δήμους…

Υπενθυμίζουμε πως ορισμένες υπηρεσίες βρίσκονται στη Νίκαια, στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στον Κορυδαλλό, ενώ ΟΛΕΣ οι τράπεζες σε άλλους Δήμους…

Παρακάτω δημοσιεύουμε ορισμένα από αυτά, που δεχτήκαμε:

“Μια εύλογη απορία στην Αγία βαρβάρα που δεν έχουμε καμία. Δημόσια. Υπηρεσία τράπεζες κτλ και τα περισσότερα ειναι πάνω από. 2 χιλιόμετρα ή στο όριο τι θα κάνουμε”? Β.Μ.

“Στο SMS 2 για μετακίνηση για προμήθεια βασικών αγαθών, αλλά και στο SMS 3 όσον αφορά στο σκέλος των τραπεζών, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο εντός του οικείου δήμου ή σε απόσταση ως 2 χιλιόμετρα.”
Για να δούμε τι έχουν να πουν για την πόλη μας, με ποιο SMS και πως θα παίρνουν την μισθοδοσία τους οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας “; Α.Σ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αλλαγές στα sms στο 13033 που  ισχύουν από σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με αυτές:

Για τον κωδικό 2 που στέλνουμε για αγορές πρώτων ειδών σε κατάστημα ή σούπερ μάρκετ με sms στο 13033 πλέον ισχύει μόνο εντός του δήμου ή σε απόσταση μέχρι 2 χλμ από τον τόπο κατοικίας

Για τον κωδικό 3 για μετάβαση σε τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία, ισχύει επίσης ο περιορισμός μόνο εντός του δήμου ή σε απόσταση μέχρι 2 χλμ από τον τόπο κατοικίας

Για τον κωδικό 4 (παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο), οι αστυνομικοί θα κάνουν επιπλέον ελέγχους ζητώντας διευκρινήσεις

Για τον κωδικό 6 (για άσκηση) πλέον ισχύει μόνο για όσους μετακινούνται πεζή ή με ποδήλατο και όχι με μηχανάκι ή αυτοκίνητο.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!