Το πλησίασαν, αλλά δεν κατάφεραν να το πιάσουν ούτε σήμερα έως το απόγευμα

Δεν μπόρεσαν σήμερα πάλι από το δήμο, να πιάσουν για δωδέκατη ημέρα, από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, το σκυλί που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά συμπολίτισσά μας, με τα δόντια του στην οδό Φλέμινγκ.

Παρ΄ ότι ανεβοκατέβαιναν άτομα στο βουνό κατά διαστήματα και βρέθηκαν κοντά στο τετράποδο, τουλάχιστον τρεις φορές, δεν κατόρθωσαν να το ακινητοποιήσουν, ακόμα κι όταν το κυνηγούσαν με ειδικό εξάρτημα (σφίχτη – πνίχτη), το μεσημέρι.

Ενώ είχαν ελπίδες για το ζητούμενο, δυστυχώς απέτυχαν.

Οι ελπίδες αυτές αναθερμάνθηκαν πάντως με την ενημέρωση πως αύριο θα λάβει μέρος στο κυνηγητό του ροντ βάϊλερ, άτομο με γνώσεις σε αυτό το θέμα και θεωρούν βέβαιο πως θα τελειώσει η ιστορία.

Μακάρι να τελειώσει το ζήτημα, γιατί όλος ο κόσμος της περιοχής είναι αναστατωμένος και καθημερινά γίνονται γνωστά περιστατικά συμπολιτών μας που έχουν δεχτεί επίθεση από το συγκεκριμένο τετράποδο.

Το τετράποδο πάντως εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο γνώριμο σημείο του, γωνία Ναυπάκτου και Φλέμινγκ, στις 17:30΄ παρέμεινε ξαπλωμένο επί μισάωρο περίπου, αλλά και πάλι δεν κατόρθωσαν να το πιάσουν. Αφού ξεκουράστηκε το ροντ βάϊλερ σηκώθηκε και έφυγε (πρώτη φωτογραφία).

Με επιφύλαξη δημοσιεύουμε την παρακάτω πληροφορία που μας δόθηκε, επειδή δεν είμαστε γνώστες. Μας ενημέρωσαν πως η συνεχής χρήση ναρκωτικών ουσιών στο ζώο ίσως βλάψει την καρδιά του και δεν τα καταφέρει. Ξαναγράφουμε πως δημοσιεύουμε την πληροφορία με επιφύλαξη.

Επίσης από το δήμο υποστηρίζουν πως υπεύθυνο είναι το ΔΙΚΕΠΑΖ, για αυτή τη δουλειά, ενώ από το πλήρωμα του οχήματος του ΔΙΚΕΠΑΖ την περασμένη εβδομάδα, υποστήριζαν πως ανταποκρίνονται στα καλέσματα του δήμου, αλλά δεν είναι δουλειά τους να ναρκώνουν το σκύλο.