Δημήτρης Σωτηρόπουλος: “Lockdown στα ψέματα για την τηλεκπαίδευση!”

Λάβαμε πριν λόγη ώρα από τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο το παρακάτω κείμενο και το δημοσιεύουμε ως έχει:

27 Φεβρουαρίου 2021

Lockdown στα ψέματα για την τηλεκπαίδευση!

Την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής έλαβαν εν μέσω πανδημίας με πρωτοβουλία του δημάρχου Λάμπρου Μίχου, οι οικογένειες που απευθύνθηκαν στο δήμο ζητώντας βοήθεια για την τηλεκπαίδευση. Χωρίς θόρυβο και τυμπανοκρουσίες , ο δήμος μας κατόπιν κοινωνικής έρευνας, τοποθέτησε Η/Υ σε σπίτια μαθητών, είτε διέθεσε ατομικές αίθουσες για μαθητές, σε δημοτικό κτήριο παρέχοντας ακόμα και φύλαξη, ώστε να αισθάνονται τα παιδιά ασφαλή.

Με έκπληξη διαβάσαμε δημόσιες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης, τα οποία φαίνεται ιδέα να μην έχουν για τη δράση αυτή της δημοτικής αρχής παρόλο που ο δήμαρχος κατ’ επανάληψη είτε δημόσια είτε στο Δ.Σ., έχει διαβεβαιώσει ότι όπου υπήρχαν αιτήματα ικανοποιήθηκαν.

Αγνοούμενος πρώην δήμαρχος, με μέλη της παράταξής του οι οποίοι δεν «πατάνε το πόδι τους» στα δημοτικά συμβούλια ώστε να έχουν άμεση την ενημέρωση που δήθεν επιζητούν, προβαίνουν σε φανατισμένες δηλώσεις με αντιπολιτευτικό μένος που φτάνει σε αήθεις προσωπικές επιθέσεις και υποτίμηση της νοημοσύνης όλων μας. Αυτό είναι το μοτίβο που επιλέγουν. Στο τέλος θα αναγκαστούμε να εκδώσουμε και Silver Alert για να τους βρούμε!

Η δημοτική αρχή, που προτιμά αντί για τον φανατισμό και τις άναρθρες κραυγές, την απάντηση με ουσιαστικά επιχειρήματα και αριθμούς, είναι εδώ για κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη. Λέει σθεναρά όχι στην συναισθηματική χειραγώγηση με δυσφήμιση και δηλώνει την εμπιστοσύνη της στους κατοίκους αυτής της πόλης που και “μνήμη” διαθέτουν και ικανότητα να διακρίνουν την αλήθεια από τα χαμηλής ποιότητας πολιτικάντικα κόλπα.

Ο Αντιδήμαρχος παιδιού
Δημήτρης Σωτηρόπουλος