Καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

Η Δημοτική αρχή της πόλης μας, προχώρησε σε σβήσιμο συνθήματος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια στον φασισμό, έπειτα από εγκλίσεις “διαφόρων” που μάλλον ενοχλήθηκαν.

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί ότι πριν προλάβει να στεγνώσει η μπογιά, βρισκόταν στον τοίχο ήδη σύνθημα – σύμβολο της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι δολοφόνοι του Φύσσα, τα τσιράκια του συστήματος καλά θα κάνουν να ξανακρυφτούν στα λαγούμια τους! Όσες σβάστικες και να σχεδιάσουν γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μισητά τους σύμβολα δεν έχουν, ούτε θα αποκτήσουν απήχηση στον λαό και την νεολαία του δήμου μας!

Οι εργαζόμενοι της Αγίας Βαρβάρας δεν πρέπει να δείξουν καμία ανοχή τόσο σε χρυσαυγίτικες ενέργειες όσο και σε νέα εθνικιστικά τους μορφώματα. Καμία ανοχή στις φασιστικές ιδέες και στις πράξεις τους. Καμία ανοχή και σε όσους τους δίνουν χώρο και τους ξεπλένουν.

Καλούμε το λαό να απομονώσει τις φασιστικές – ρατσιστικές οργανώσεις, να παλέψει ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που είναι η μήτρα που γεννά το φασισμό – ναζισμό. Να μην τους αφήσει να σταθούν πουθενά!

Κομ. Οργάνωση Αγίας Βαρβάρας