Ληγμένα τα υπνωτικά που έδωσαν στο σκυλί – Γιαυτό δεν τον έπιανε ο ύπνος…

“Ληγμένη ήταν η ναρκωτική ουσία, από το 2016, όπως γράφει και η συσκευασία, που μου έδωσαν να χορηγήσω  στο αδέσποτο για να κοιμηθεί, ώστε να το πιάσουν από τη ΔΙΚΕΠΑΖ και να το μεταφέρουν στις εγκαταστάσεις τους για έλεγχο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το σκυλί δεν έπεσε ποτέ σε βαθύ ύπνο, αλλά με το παραμικρό το έβαζε στα πόδια.

Δεν αποκλείεται και τις προηγούμενες ημέρες, τα χαπάκια που το ταΐζανε να ήταν επίσης ληγμένα, γι΄αυτό και το ζωντανό δεν έκλεινε μάτι, αλλά το έσκαγε με το που το πλησίαζαν.

Επειδή με είχαν διαβεβαιώσει πως το φάρμακο είναι ισχυρό που μπορεί να ναρκώσει ακόμα και άλογο, μου έκανε εντύπωση η αναποτελεσματικότητά του και είδα την ημερομηνία λήξης του, αφού είχε προηγηθεί και η ατυχής προσπάθεια να πιαστεί εχθές Παρασκευή”.

Αυτά μας κατήγγειλε ο συμπολίτης μας κ. Κ.Δ., στον οποίο έδωσαν το φάρμακο για χρήση, δείχνοντας μας μάλιστα, για να φωτογραφίσουμε και το κουτί και τη σύριγγα με το υπόλοιπο φάρμακο στα οποία η ημερομηνία λήξης είναι εμφανής και γράφει ΛΗΞΗ  03 2016.

Ο συμπολίτης, μας πληροφόρησε επίσης, πως επικοινώνησε με το άτομο που του το χορήγησε και εκείνο “έπεσε από τα σύννεφα …” ακούγοντάς το.

Πάντως σήμερα Σάββατο το σκυλί από το πρωί είναι αραχτό στην οδό Φλέμινγκ και απλά αλλάζει πεζοδρόμιο, για να μην το ενοχλεί ο ήλιος. 

Από το δήμο δεν είχε εμφανιστεί κανένας, έως τις 10:30΄, έστω για ενημέρωση από κοντά, ενώ πληροφορηθήκαμε πως υπάρχουν στο δήμο περισσότερες από 10 πρωτοκολλημένες  αιτήσεις κατοίκων της οδού Φλέμινγκ για την απομάκρυνση των σκυλιών από το σημείο αυτό, παλαιότερες, στις οποίες όμως ο δήμος δεν ανταποκρίθηκε.

Η συμπολίτισσά μας η οποία δέχτηκε την επίθεση και ένοιωσε τα δόντια του τετράποδου να της σκίζουν το πόδι, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία για αλλαγές και καθαρισμό μην υπάρξει μόλυνση, πάνω από τα ράμματα που της έχουν γίνει.

Ανοικτό παραμένει πάντως το ενδεχόμενο να υποβληθεί μήνυση και αγωγή κατά του δήμου. Οι  φωτογραφίες από το τραυματισμένο πόδι, η γνωμάτευση του Νοσοκομείου κ.ά στοιχεία είναι συντριπτικά.

Τελευταία πληροφορία μας πάντως είναι, αφού το Σαββατοκύριακο θα περάσει άπρακτο όπως φαίνεται, από Δευτέρα ο Δήμος πιθανότατα να απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεία για τη σύλληψη του τετράποδου.

Πάντως από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου που δέχτηκε την επίθεση η συμπολίτισσά μας, έχουν περάσει 10 ημέρες και το σκυλί δεν έχει ελεγχθεί…

Αυτά προς το παρόν.

Ας κυκλοφορήσει ο δήμος κάποιο δελτίο τύπου με τις νέες εξελίξεις που έχουν προκύψει για να ενημερωθούμε πληρέστερα εφ΄ όλης της ύλης, επισήμως…

Όλες οι φωτογραφίες είναι σημερινές.