Δεν θα απευθυνθεί στην Αστυνομία ο Δήμος για το άπιαστο αδέσποτο…

Με δελτίο τύπου ο δήμος διαψεύδει την πληροφορία που δημοσιεύσαμε νωρίτερα σήμερα, ότι πιθανόν να απευθυνθεί στην Αστυνομία ζητώντας τη συνδρομή της, προκειμένου με υπνωτική βολή να κατορθώσει να κοιμίσει και να πιάσει το αδέσποτο τετράποδο που συχνάζει στην οδό Φλέμινγκ, μπροστά από το γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Κατά τα άλλα η αδυναμία να πιάσουν το τετράποδο επί πέντε ημέρες περνάει απαλά στο δελτίο τύπου.

Μάλιστα η επίθεση του σκύλου και ο σοβαρός τραυματισμός συμπολίτισσάς μας από τα δόντια του, ούτε καν αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Δήμου, παρά την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που περνάει το θύμα.

Όπως επίσης δεν γίνεται καμία αναφορά στις ευθύνες και ποιος τις έχει για τα αδέσποτα στο δήμο μας.

Πάντως το τετράποδο βρίσκεται στη γωνία Ναυπάκτου και Φλέμινγκ χωρίς να το ενοχλεί κανένας. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη  το απόγευμα σήμερα.

Ας πάψει λοιπόν να εκδίδει δελτία τύπου ο δήμος, στα οποία υπάρχουν και λανθασμένες ημερομηνίες και ημέρες και ας καταφέρουν να πιάσουν το ζώο που επί μία εβδομάδα δεν έχει γίνει κατορθωτό, για να του γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, γιατί το θύμα της επίθεσης πηγαινοέρχεται μέρα παρά μέρα στο Νοσοκομείο για αλλαγές πάνω από τα ράμματα που της έγιναν στο πόδι…

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αυτοτελές Τμήμα Δημάρχου             ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ                      26/2/2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο Δήμος, στην προσπάθειά του να περισυλλέξει αδέσποτο ζώο, πρόκειται να απευθυνθεί στην Αστυνομία για την παροχή συνδρομής μέσω ενδεχόμενης χρήσης «υπνωτικού βλήματος».

Αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό, ο Δήμος μας κατόπιν ενημερώσεως της υπηρεσίας μας από δημότες, σχετικά με την ανάπτυξη επιθετικής συμπεριφοράς των δύο φιλοξενούμενων, αδέσποτων ζώων στην οδό Φλέμινγκ και κινούμενος εντός του πλαισίου της νομοθεσίας, είναι από την 21.02.2021 σε καθημερινή συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του ΔΙΚΕΠΑΖ.

Ειδικότερα, την Τρίτη 22.02.2021 επιτύχαμε να περισυλλέξουμε το ένα εκ των δύο αναφερόμενων ως επιθετικών, αδέσποτων ζώων. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η περισυλλογή του δεύτερου, καθότι αυτό, αντιλαμβανόμενο την παρουσία του συνεργείου φεύγει από το σημείο.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες του Δήμου μας ότι, κάθε ενέργεια μας η οποία αφορά στα  αδέσποτα ζώα εκτελείται με απόλυτο σεβασμό τόσο ως προς αυτά όσο και ως προς την κείμενη νομοθεσία.