Προοδευτική » Το νέο πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων, εφαρμόζεται στο Δήμο Αιγάλεω

Το νέο πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων, εφαρμόζεται στο Δήμο Αιγάλεω

Σήμερα, (εχθές) σε Λαϊκή Αγορά του Δήμου Αιγάλεω, με το Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Λαϊκών Αγορών Σταύρο Μελά, τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρη Μουλιάτο και τον Πρόεδρο Επαγγελματιών Πωλητών της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά Γιώργο Τσούνια, ενημερώσαμε τους παραγωγούς για το νέο πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων, παροτρύνοντάς τους να χρησιμοποιούν τους καφέ κάδους, ένα σύγχρονο εξοπλισμό που διατέθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Οικοδομείται βήμα – βήμα ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διαχείρισης απορριμμάτων, με βιώσιμες λύσεις. Γίνεται πράξη, με συντονισμένες περιβαλλοντικές δράσεις, το όραμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, για μια «πράσινη», πρότυπη Περιφέρεια.

Υλοποιείται η δέσμευση για τη σταδιακή διακοπή λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής, ενώ, ταυτόχρονα κατασκευάζονται 3 νέες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων.

Κοινό σύνθημά μας: «Ανακυκλώνουμε, δε θάβουμε σκουπίδια». Γιατί η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Ανδρέας Λεωτσάκος

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!