Προοδευτική » Σε “φιάσκο” μετατρέπεται πλέον η προσπάθεια να πιαστεί και να μεταφερθεί στο ΔΙΚΕΠΑΖ, το αδέσποτο σκυλί

Σε “φιάσκο” μετατρέπεται πλέον η προσπάθεια να πιαστεί και να μεταφερθεί στο ΔΙΚΕΠΑΖ, το αδέσποτο σκυλί

Σε “φιάσκο” μετατρέπεται – εξελίσσεται πλέον η προσπάθεια να πιαστεί και να μεταφερθεί στο ΔΙΚΕΠΑΖ, το αδέσποτο σκυλί που κόβει βόλτες στην περιοχή του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα, για να ελεγχθεί.

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή το συγκεκριμένο σκυλί είναι πιθανότατα εκείνο το οποίο επιτέθηκε σε συμπολίτισσά μας, τραυματίζοντας την σοβαρά στο πόδι με τα δόντια του.

Η συμπολίτισσά μέρα παρά μέρα πηγαίνει στο Νοσοκομείο για αλλαγή στα τραύματα της, στα οποία της έγιναν ράμματα και λαμβάνει αντιβίωση.

Πριν λίγη ώρα, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα έγινε ακόμα μία προσπάθεια να πιαστεί το τετράποδο, αλλά απέτυχε και αυτή.

Κάτοικοι της περιοχής, θεωρούν υπεύθυνο το Δήμο για την κατάσταση όπως εξελίσσετε, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα να υποβληθεί μήνυση και αγωγή για το όλο θέμα.

Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν πως ο δήμος θα απευθυνθεί στην Αστυνομία και θα ζητήσει τη συνδρομή της.

Ίσως αστυνομικός κατορθώσει να το κοιμίσει με υπνωτικό βλήμα και να παραδοθεί στη ΔΙΚΕΠΑΖ.

Το σκυλί πάντως από το πρωί ήταν στη γωνία Ναυπάκτου και Φλέμινγκ μισοκοιμισμένο, από ναρκωτικό που είχε λάβει με την τροφή του, αλλά παρόλα αυτά ξέφυγε από τους διώκτες του, μόλις το πλησίασαν αρκετά για να του βάλουν λουρί στο λαιμό και χάθηκε για ακόμα μία φορά στα γύρω στενά.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!