Προοδευτική » Ανεπιτυχή τα αποτελέσματα από τον ψεκασμό, για την αντιμετώπιση της κάμπιας στα πεύκα

Ανεπιτυχή τα αποτελέσματα από τον ψεκασμό, για την αντιμετώπιση της κάμπιας στα πεύκα

Ανεπιτυχή είναι τα αποτελέσματα από τον ψεκασμό των πεύκων που πραγματοποίησε ο δήμος τον περασμένο Νοέμβριο, για την αντιμετώπιση της κάμπιας στα πεύκα.

Η εφημερίδα μας από τότε προεξοφλούσε την αστοχία του δήμου, από το γεγονός και μόνο, πως ξεκίνησε αργά την εργασία αυτή.

Δυστυχώς μετά τον ψεκασμό και την υποτιθέμενη επιτυχία του, για την οποία θριαμβολογούσαν ορισμένοι, έχουμε κάμπιες να σουλατσάρουν σε σχολεία, σε πεζοδρόμια και το βασικότερο να καταστρέφουν τα πεύκα.

Ο δήμος αναγκάζεται να πληρώνει συνεργεία για να μετριάσει τη ζημιά και οι κάμπιες συνεχίζουν κανονικά το καταστροφικό τους έργο, εκτός των αλλεργιών που προκαλούν σε συμπολίτες μας.

Οι φωτογραφίες είναι όλες χθεσινές, από τον  πεζόδρομο Δούσμανη, την οδό Παπαφλέσσα, την Στ. Σαράφη και την οδό Φλέμινγκ.

Υπενθυμίζουμε την πρότασή μας, ο Δήμος να αναθέσει την εργασία αυτή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε εταιρεία που γνωρίζει το αντικείμενο, για να μην διπλοπληρώνουμε την ίδια δουλειά και να γίνει σωστή.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!