Προοδευτική » Σοκ στην πόλη μας, από την κατηγορία κατά καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή του

Σοκ στην πόλη μας, από την κατηγορία κατά καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή του

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη μας, η είδηση της κατηγορίας κατά καθηγητή Σχολείου του δήμου μας, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί 7 χρόνια μαθητή του, στο σπίτι του.

Ο καθηγητής ο οποίος συνελήφθη στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και κρατείτο στη ΓΑΔΑ, κρίθηκε προφυλακιστέος, εχθές το απόγευμα, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, μετά την απολογία του, στη Σχολή Ευελπίδων και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο 62χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος υπηρετούσε σε σχολείο της πόλης μας από τη δεκαετία του ΄80,  έχει μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και ήταν υπεράνω υποψίας, έως τη στιγμή που το παιδί μίλησε στους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, μία από τις φορές που κακοποιήθηκε το παιδί από τον καθηγητή του, έγινε παρουσία άλλων τριών ατόμων και οι ανακριτικές αρχές στρέφονται τώρα στην ανακάλυψη αυτών των προσώπων.

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!