Προοδευτική » Σκύλος κατά συμπολίτισσάς μας, την στέλνει στο Νοσοκομείο…

Σκύλος κατά συμπολίτισσάς μας, την στέλνει στο Νοσοκομείο…

Τα δόντια ενός από τα δύο αδέσποτα σκυλιά που συχνάζουν στην οδό Φλέμινγκ, μπροστά στην είσοδο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, καρφώθηκαν στο πόδι κατοίκου της πόλης μας, την περασμένη Παρασκευή.

Η άτυχη συμπολίτισσά μας διεκομίσθη σε Νοσοκομείο επειδή η αιμορραγία από τα δαγκώματα ήταν αρκετά μεγάλη και βρίσκεται σπίτι της για να συνέλθει με αντιβίωση και άλλη θεραπευτική αγωγή.

Ενημερώθηκε το ΔΗΚΕΠΑΖ να έρθει και να  πάρει τα τετράποδα για έλεγχο, αλλά η καθυστερημένη άφιξη του ασθενοφόρου κατέστησαν την επιχείρηση ανεπιτυχή, εχθές Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ενώ είχαν δώσει με φαγητό χαπάκια υπνωτικά στα σκυλιά στις 08:30΄το πρωί, με δράση αυτών περί της μίας ώρας, το όχημα έφτασε μετά τις 10:00΄ και τα σκυλιά μόλις είδαν κόσμο να συγκεντρώνεται, έχοντας ξυπνήσει κι όλας το έβαλαν στα πόδια (πάνω φωτο).

Έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη στις 09:00΄ η ώρα, νέα επιχείρηση για τη μεταφορά τους στο ΔΗΚΕΠΑΖ και τις απαραίτητες εξετάσεις σε αυτά…

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!