Καθηγητής Σχολείου της πόλης μας, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητή του…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, καθηγητής που διδάσκει σε σχολείο της πόλης μας, από την περασμένη Παρασκευή κρατείται στη ΓΑΔΑ, ενώ πριν λίγο οδηγήθηκε στον Ανακριτή, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση μαθητή του επί 7 χρόνια (συγγενικό του πρόσωπο) σε κατ΄ οίκον μαθήματα.

Οι γονείς του σχολείου στο οποίο διδάσκει, που έχουν πληροφορηθεί το θέμα είναι ανάστατοι, ενώ τηλεοπτικά κανάλια κάνουν ρεπορτάζ από το Σχολείο που διδάσκει, αλλά παύτηκε μόλις έγινε γνωστή η σύλληψή του και το κατηγορητήριο.

Τις εξελίξεις μας επιβεβαίωσε και συνεργάτης του.

Σημειώνουμε πάντως πως οι γονείς του σχολείου στο οποίο υπηρετούσε, λαμβάνουν με email μήνυμα από τη διεύθυνση του σχολείου, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι ο εκπαιδευτικός του σχολείου κος ……. …. μετά από καταγγελία συγγενικού του προσώπου για σεξουαλική παρενόχληση μαθητή ο οποίος δεν φοιτά στο σχολείο μας έχει οδηγηθεί για απολογία στις δικαστικές αρχές.

Αναμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης για την όλη υπόθεση και θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα με νεότερο μήνυμα. Σε κάθε περίπτωση τα μαθήματα θα γίνουν από άλλον εκπαιδευτικό και θα υπάρξει αλλαγή του προγράμματος.

Ο Δ/ντής
………  …….