ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Προοδευτικής Συμμαχίας Εργαζομένων στο Δήμο

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η πλειοψηφούσα παράταξη του Σωματείου εκμεταλλευόμενη την προσφορά και την αυτοθυσία των συναδέλφων κατά τη διαχείρηση της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», για άλλη μια φορά, επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και εντάσεις , καταδικάζοντας όλους σε μια μόνιμα εμπόλεμη κατάσταση με τη Διοίκηση.

H πραγματικότητα είναι ότι εξαιτίας του προέδρου του Σωματείου Γιώργου Οικονόμου, ανασκαλεύονται θέματα επιδομάτων και αλλότριων καθηκόντων, με αποτέλεσμα να ζημιώνονται άνθρωποι για τους οποίους η διοίκηση είχε δείξει ανοχή κυρίως λόγω προβλημάτων υγείας.

Εμείς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είμαστε θεματοφύλακες των νόμιμων δικαιωμάτων μας και για πρώτη φορά δεν έχει προκύψει καμία άρνηση απόδοσης των όσων δικαιούται ο κάθε εργαζόμενος.
Ας μας αναφέρει λοιπόν ο Πρόεδρος του Σωματείου συγκεκριμένη παράνομη μη απόδοση δικαιούμενων και εμείς θα προσυπογράψουμε τις ανακοινώσεις του.
Δυστυχώς όμως με την όλη συμπεριφορά του και με την τωρινή του ανακοίνωση διαχωρίζει τη διοίκηση από τους εργαζόμενους – το γνωστό σε όλους μας διαίρει και βασίλευε- και δημιουργεί συνθήκες σύγκρουσης που κανένας δεν θέλει, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται και εξυπηρετεί αποκλειστικά δικούς του λόγους, που καλό θα ήταν να μας εξηγήσει κάποια στιγμή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλά από τα προβλήματα που ταλανίζουν όλους μας για χρόνια, θα μπορούσαν να έχουν επιλυθεί από την πλειοψηφούσα παράταξη, με δεδομένο ότι έχει στα χέρια της επί σειρά ετών τα ηνία του Σωματείου. Ωστόσο όταν η παράταξη μας έθεσε σε συνεδρίαση του Σωματείου το παραπάνω ζήτημα μας απαντήθηκε ότι απλά «δεν κατέστη δυνατό», χωρίς άλλες εξηγήσεις.

Το σχόλιό μας : Ήρθε η στιγμή να διαχωρίσουμε το «είναι» από το «φαίνεσθαι».

Τα συμπεράσματα, δικά σας.

Αγία Βαρβάρα, 19-02-2021