Γαβρίλος Αλεξάκης: “Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους”

Η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η έννοια και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι αρετές που ή τις έχεις ή δεν τις έχεις, ξεκάθαρα. Τώρα αν είσαι σε κάποια θέση και πληρώνεσαι για να εκτελείς κάποιες από αυτές τις αρετές παύουν να λέγονται αρετές αλλά ΚΑΘΗΚΟΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, και είναι τουλάχιστον άτοπο να αυτοεκθιάζεσαι για τα αυτονόητα.

Είναι σαν να παίρνεις ταξί από την Αγία Βαρβάρα προς το Αιγάλεω να πληρώνεις τον ταξιτζή κι αυτός να τσαντίζεται γιατί δεν του είπες μπράβο και δεν του έδωσες και συγχαρητήρια γιατί σε πήγε.

Αυτό ισχύει για τον απανταχού κρατικό – νομαρχιακό – Δημοτικό και γενικά δημόσιο μηχανισμό.

ΥΓ1. 36 ώρες χιόνι στην Αθήνα (που γνώριζαν όλοι ότι θα συμβεί για να προετοιμαστούν) με αποτέλεσμα …4η μέρα χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά ανά της περιφέρειας, και ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας φορέας στον άλλον 🙄🙄.

ΥΓ2. Κάπου διάβασα ότι από Δευτέρα 3 το μεσημέρι μέχρι Τρίτη 3 το μεσημέρι (τις ώρες που παρέλυσε η Αττική όλη δηλαδή) , έγιναν 20.000+ τεστ Κορονοϊού στην Αθήνα…

ΤΙ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ;

Σ. “Π”.: Η παραπάνω δημόσια ανάρτηση του συμπολίτη μας κ. Αλεξάκη στην ιστοσελίδα του, έχει αποσπάσει θετικά σχόλια, από αναγνώστες του κειμένου του.