Νέο δελτίο τύπου από το δήμο, σχετικά με την έκπτωση 20% στο πάρκινγκ του σταθμού ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αυτοτελές Τμήμα Δημάρχου             ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ           5/2/2021

Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος. Μερικοί κάνουν το ίδιο λάθος συνέχεια!

Ο κ. Καπλάνης είναι βέβαιο ότι έχει φωτογένεια αλλά μας στέλνει μόνο τη φωτογραφία. Εμείς δεν βγάλαμε φωτογραφία. Αναφερθήκαμε μόνο στην ουσία, ότι δηλαδή «υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ δήμου και ΣΤΑΣΥ που αφορά στη δυνατότητα των δημοτών μας να κάνουν χρήση των υπηρεσιών στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που βρίσκεται στο σταθμό του metro στην Αγία Μαρίνα με έκπτωση 20%…» και ενημερώσαμε διεξοδικά τους δημότες μας για τον τρόπο που εύκολα και γρήγορα θα μπορούσαν να επωφεληθούν.

Ο κ. Καπλάνης μας κατηγορεί πως οικειοποιούμαστε και υπερηφανευόμαστε για τις δικές του πρωτοβουλίες και πως «πανηγυρίζουμε για δήθεν “πρωτοπορίες και πρωτοβουλίες”, γιατί η πραγματικότητα μας διαψεύδει και μας εκθέτει!!!

Για να μας διαψεύσει και να μας εκθέσει δημοσιεύει την φωτογραφία του τη στιγμή που υπογράφει, χωρίς να φαίνεται αν υπογράφει τί και χωρίς να ξέρουμε κιόλας, αν υπογράφει!!!

Εμείς δημοσιεύουμε, για να ξαναεκτεθούμε, το δελτίο τύπου αλλά και το σύμφωνο συνεργασίας.

Εμείς την ουσία, εκείνος τη φωτογραφία. Περί όνου σκιάς, θα αναφωνήσετε, αλλά δεν μπορούμε παρά να του κάνουμε τη χάρη να απαντάμε μιας και  έχει πάνω από χρόνο να εμφανιστεί στα δημοτικά συμβούλια.

Είναι αυτό που λένε «εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

Μα καλά, ποιος του τα γράφει; Δεν τον λυπάται κανείς;