Άλλαξε η λάμπα στην οδό Μιχαλάτου, μετά ΕΙΚΟΣΙ ημέρες. ΖΗΤΩ!!!

Χρειάστηκε να γράψουμε δύο φορές. Να υπάρξουν από συμπολίτισσά μας αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Να υπάρξει το ατυχέστατο δημοσίευμα του Αντιδημάρχου κ. Πουλάκη, ότι όλα καλά στην οδό Μιχαλάτου όσον αφορά τον δημοτικό φωτισμό, για να πάει προ ολίγης ώρας συνεργείο του δήμου να αντικαταστήσει ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ!!!

Έγραφε ο κ. Πουλάκης πριν μία εβδομάδα:

“Το δημοσίευμα ότι δήθεν η οδός Μιχαλάτου είναι «θεοσκότεινη», είναι πέρα για πέρα αναληθές.

Σε αυτοψία που έγινε την ίδια ημέρα κατ’ εντολή του Δημάρχου Λάμπρου Μίχου κανένα πρόβλημα φωτισμού, από καμένη λάμπα, δεν υπήρχε στην οδό και δεν χρειάστηκε να γίνει καμία παρέμβαση. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε πολίτης, επισκεπτόμενος το συγκεκριμένο δρόμο. Μάλλον, ο δημότης την μαρτυρία του οποίου επικαλείται το τοπικό σάιτ, ξέροντας την προθυμία του σάιτ να ψάχνει αγωνιωδώς να βρει θέματα που να εκθέσουν τη διοίκηση του Δήμου επιχείρησε να κάνει ένα κακόγουστο αστείο…”

Πέρασαν οι κάτοικοι του παραπάνω δρόμου, ΕΙΚΟΣΙ μέρες στα σκοτάδια για να πάει επιτέλους ο δήμος…

Για ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ολόκληρη ιστορία!!!

Ας είναι προσεκτικός τι γράφει ο κ. Πουλάκης, όταν αναφέρεται στην εφημερίδα μας, για να μην τρέχει εκ των υστέρων να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…

Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφία της οδού Μιχαλάτου, πριν τη σημερινή αλλαγή της λάμπας και αύριο θα  δημοσιεύσουμε, πως θα είναι το βράδυ ο δρόμος, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Σημειώνουμε πάντως πως ο έλεγχος είχε γίνει, όσον αφορά το δημοσίευμά μας με εντολή του Δημάρχου κ. Μίχου, όπως γράφει στο δημοσίευμά του, ο κ. Αντιδήμαρχος και οι συνήθεις χειροκροτητές του, τον αποθέωναν…