Προοδευτική » Η Αγία Βαρβάρα, του χθες, του σήμερα και του αύριο…

Η Αγία Βαρβάρα, του χθες, του σήμερα και του αύριο…

Η εφημερίδα μας αρχής γενομένης από σήμερα, θα δημοσιεύει περιοδικά, γεγονότα  που συνέβησαν τα τελευταία 50 χρόνια στην πόλη μας, επηρέασαν, διευκόλυναν και δρομολόγησαν καταστάσεις του σήμερα και του αύριο…

Επίσης θα κάνει αναφορά σε πρόσωπα της Αγίας Βαρβάρας τα οποία με την δράση τους, το καθένα στον τομέα του, ξέφυγαν από τα στενά όρια του δήμου μας και καταξιώθηκαν πανελλαδικά αλλά και διεθνώς.

Καλοδεχούμενα σχόλια και επιπρόσθετες πληροφορίες στις αναφορές μας… 

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σε σύσκεψη φορέων, στα γραφεία της “ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”, για το χώρο στα Ριμινίτικα, προκειμένου να τον διεκδικήσουμε με αξιώσεις και να πειστεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την αγορά του, μετά από πρόταση της εφημερίδας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, αποφασίζεται με επικεφαλής το Δήμο, η περίφραξη του χώρου.

Στη φωτογραφία μας οι αείμνηστοι ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ (Δήμαρχος) ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος και οι Μανούσος Πανόπουλος, Καραγιάννη Αναστασία και Βαμβακόπουλος Πάρις, με συμπολίτες μας επί τω έργω (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1983).

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!