Δημιουργήθηκε ιστοσελίδα, για να ανοίξει τουλάχιστον μία τράπεζα στην πόλη μας

Με την ονομασία: “ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ” δημιουργήθηκε στην πόλη μας, διαδικτυακή κίνηση, προκειμένου να ανοίξει στην πόλη μας ένα από τα υποκαταστήματα Τραπεζών που έκλεισαν πρόσφατα και ταλαιπωρείτε ο κόσμος της Αγίας Βαρβάρας, τρέχοντας σε γύρω δήμους.

Ο σκοπός αυτής της ομάδας είναι να λειτουργήσει σαν μέσο πίεσης προς τους αρμόδιους ώστε άμεσα να ανοίξει πάλι τράπεζα στην πόλη μας.

Στην ιστοσελίδα της κίνησης υπάρχει ενημέρωση σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία, καθώς επίσης και κείμενο το οποίο θα σταλεί  στους αρμόδιους.

Όσοι θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα θα διαβάσουν μεταξύ άλλων:

Το παρακάτω κείμενο θα προωθηθεί για υπογραφές από τους κατοίκους της πόλης μας και θα σταλεί στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ALPHA:

Κύριοι,
στην Αγία Βαρβάρα ζουν σχεδόν 35.000 κάτοικοι. Μέχρι πρόσφατα στην πόλη λειτουργούσαν και οι 4 συστημικές τράπεζες με υποκαταστήματα, τα οποία όμως σταδιακά έκλεισαν, αφήνοντας μόνο τα ΑΤΜ τους πίσω και όχι για όλες τις τραπεζικές λειτουργίες.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα άτομα μεγάλης ηλικίας, οικονομικά αδύναμες ομάδες καθώς και όσοι δεν έχουν εξοικείωση με το internet, να μην μπορούν ή να δυσκολεύονται πολύ για να εξυπηρετηθούν πηγαίνοντας στους όμορους δήμους.

Ζητάμε το άμεσο άνοιγμα τουλάχιστον μίας από τις τράπεζες που έκλεισαν στην περιοχή. Ζητάμε να μας σεβαστούν. Οι πελάτες δεν είναι μόνο για τα δάνεια που αφειδώς δόθηκαν στις “χρυσές” εποχές.

Ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής αλλά και υγειονομικής κρίσης όπως η παρούσα, είναι ανεπίτρεπτο οι τράπεζες που τόσο συχνά προβάλλουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, να δείχνουν τέτοια αδιαφορία για τους κατοίκους της πόλης μας.

Ελπίζουμε το αίτημά μας να βρει ευήκοα ώτα.