Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του διακρατικού – διαδικτυακού συνεδρίου του ΒΕΠ

 

ΣΤΟ ΑΝΏΤΑΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ Η ΘΕΣΜΙΚΉ ΕΚΠΡΌΣΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΤΟΥ Β.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (προχθές) με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του διακρατικού – διαδικτυακού συνεδρίου που διοργάνωσε το ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Euro – Fem.

Επί 8,30 ώρες οι 39 ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον με τις παρουσιάσεις τους σε πάνω από 150 συμμετέχοντες.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού, Υπουργοί, Κυβερνητικά στελέχη, Βουλευτές – Ευρωβουλευτές εκπρόσωποι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, ο Δήμος Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Επιχειρηματικοί Αγγελοι, Νεοφυείς και Καινοτόμες επιχειρήσεις από την Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία, ανέλυσαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία, κατέθεσαν τις πλούσιες εμπειρίες τους και παρουσίασαν τις επιχειρήσεις τους ως καλές πρακτικές για την προώθηση του επιχειρήν και της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχία μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τη Δ.Ε. και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Όλοι μαζί αφιερώνουμε την επιτυχία στον Πρόεδρο Ανδριανό Μιχάλαρο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Σημ. Η εκδήλωση διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη και μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του ΒΕΠ. Τις προσεχείς ημέρες οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν στο site του Επιμελητηρίου.