Προοδευτική » Ανδρέας Λεωτσάκος: “Η σπουδαιότητα της πρόληψης έναντι της θεραπείας”

Ανδρέας Λεωτσάκος: “Η σπουδαιότητα της πρόληψης έναντι της θεραπείας”


Η σπουδαιότητα της πρόληψης έναντι της θεραπείας είναι μέρος του οράματος του Γιώργου Πατούλη προκειμένου η Αττική να γίνει πρότυπη περιφέρεια.

Για την υλοποίηση αυτού του οράματος και την εφαρμογή πολιτικών τομής στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, εργαζόμαστε καθημερινά και χωρίς εκπτώσεις στην Περιφέρεια Αττικής.

Συμμετείχα στη μηνιαία τηλεδιάσκεψη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και των Δήμων του Δυτικού τομέα Αθηνών παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και του συντονιστή του προγράμματος υγιών πόλεων στην Περιφέρεια Αττικής Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

Συζητήσαμε, αναπτύξαμε και αναλύσαμε διεξοδικά ποικιλία θεμάτων όπως COVID-19, δράσεις ενημερώσεις και πρόληψης, τρέχουσες και προγραμματισμένες δράσεις για την υγεία, ενέργειες και προτάσεις για προώθηση του προγράμματος πρόληψης και προ συμπτωματικού ελέγχου, συμφωνίες με ιατρούς για παροχές υγείας και γενικά θέματα.

Ανδρέας Λεωτσάκος

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!