Προοδευτική » Αύριο κλαδεύεται επιτέλους το δένδρο στην Παπαφλέσσα που είναι επικίνδυνο και ενοχλεί…

Αύριο κλαδεύεται επιτέλους το δένδρο στην Παπαφλέσσα που είναι επικίνδυνο και ενοχλεί…

Χρειάστηκε να γράψουμε επανειλημμένες φορές, να σπάσει κλαδί και να προκαλέσει ζημιές σε παρκαρισμένο όχημα, για να αποφασιστεί το κλάδεμα των δένδρων που βρίσκονται στη γωνία Παπαφλέσσα και Ελ. Βενιζέλου.

Πριν λίγη ώρα τοποθετήθηκε πλαστική κορδέλα με σχετικό σημείωμα να μην παρκάρουν εκεί οχήματα, επειδή αύριο θα γίνει το σχετικό κλάδεμα.

Σημειώνουμε πως, όπως φαίνεται άλλωστε και στη φωτογραφία, τα κλαδιά του δένδρου, που βρίσκεται εντός του χώρου της Αποστολικής Διακονίας, έχουν περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο της Παπαφλέσσα.

Σε λίγο θα έφταναν το μπαλκόνι του ακίνητου.

Σημειώνουμε επίσης πως τα συγκεκριμένα δένδρα (βρομούσες) βγάζουν μία απίστευτη οσμή που θυμίζει μούχλα, ενώ σπάνε εύκολα τα κλαδιά τους και πέφτουν στο πεζοδρόμιο το οποίο χρησιμοποιούν οι μαθητές του Σχολικού Συγκροτήματος.

Με την ευκαιρία, ας επισκευαστεί από το Δήμο και το προστατευτικό κιγκλίδωμα που είναι στραπατσαρισμένο εδώ και μήνες όταν Ι.Χ. έπεσε επάνω του και από τότε παραμένει έτσι…

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!