Προοδευτική » Τροχαίο στη διασταύρωση Μεγ. Αλεξάνδρου και Νέστου – Ξεθωριασμένη η πινακίδα ΚΟΚ

Τροχαίο στη διασταύρωση Μεγ. Αλεξάνδρου και Νέστου – Ξεθωριασμένη η πινακίδα ΚΟΚ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθές το πρωί στη διασταύρωση Μεγάλου Αλεξάνδρου και Νέστου, στα όρια μας με το δήμο Αιγάλεω.

Ι.Χ. το οποίο εκινείτο επί της Μεγ. Αλεξάνδρου στην προσπάθεια του οδηγού του να στρίψει αριστερά στη Νέστου, παρά το απαγορευτικό που υπάρχει, συγκρούσθηκε με δίκυκλο το οποίο κατευθύνονταν στην πόλη μας, επί της Μεγ. Αλεξάνδρου.

Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ενώ μονάδα του ΕΚΑΒ που καλέστηκε και πήγε στο σημείο, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες (φωτογραφία).

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία για τα σχετικά.

Χωρίς να θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον οδηγό του οχήματος, σημειώνουμε πως η πινακίδα με το απαγορευτικό για αριστερή στροφή είναι ξεθωριασμένη από την πολυκαιρία και δεν διακρίνεται καθαρά, στο σημείο που είναι.

Μήπως να την αντικαταστήσουν οι αρμόδιοι με καινούργια και να τοποθετηθεί σε ευκρινέστερο σημείο, τουλάχιστον για τους ξένους στην περιοχή οδηγούς που δεν γνωρίζουν τα της διασταύρωσης;

Να ελπίζουμε σε ανταπόκριση;

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!