Δραστηρότητες του “ΟΔΥΣΣΕΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αγώνες 3 on 3 μπάσκετ και βόλλεϋ καθώς επίσης και σε διαγωνισμούς τριών πόντων και καρφωμάτων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βαγγέλης Καράμπουλας που αγωνίζεται στην Καβάλα.

Επίσης με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στις 17 Ιανουαρίου.  Η συμμετοχή του κόσμου τόσο των αθλητών όσο και των γονέων φίλων & καλεσμένων  της ομάδας  ήταν πραγματικά συγκινητική. Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο Γιάννης Ρίτσος με  330 και πλέον άτομα  έγινε και η βράβευση των αθλητών μας  για τις περσινές αθλητικές  διακρίσεις τους. Μεγάλη τιμή, η παρουσία του Κου Αργύρη Καμπούρη ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή “δουλειά” που έχει γίνει από το “προπονητικό team” της ομάδας μας.  Ευχές  απεύθυναν  ο δήμαρχος της πόλης μας, Κος Καπλάνης Γιώργος,  ο αντιδήμαρχος & υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού Κος Κολιάκος  Νικόλαος , και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα  Σιαραμπή-Μιχαλακάκου  Νίκη , κος Σαββίδης Σάββας , Κος Βασιλείου Χρήστος, Κα  Ανδρουλάκη Ειρήνη καθώς και η κα Σερμέα Ελένη διευθύντρια Παιδείας και Αθλητισμού. Τον  κο δημοτικό σύμβουλο κο Βασιλάκο Θοδωρή εκπροσώπησε ο κος Μισκής.Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι του ΝΕΦΟ Νικηφόρος Κος Σάκκος Νίκος και ΑΓΣ Πολυνίκη Κος Γράψας Γεώργιος.

Ευχαριστούμε τον δήμο για την παραχώρηση  τόσο της αίθουσας όσο και  του οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Οι προπονητές των αθλητών μας είναι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές μπάσκετ, κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος και μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ 54-51

ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 61-60

ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 46-56

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ 34-48

ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 85-51

ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 52-32

 

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ (2000)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 44-20

 

 

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΟΙΩΝΟΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ 42-48

ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΛΕΟΝΤΙΟΣ 43-29

 

ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ 47-14

ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 8-56

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 38-50

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ 28-47

ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 43-21

ΤΥΦΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ 13-35

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ (basketball-volleyball):

Κος Μαϊχόσογλου Ηλίας

wind: 6939453673 whats up: 6938681672 σταθερό: 2118505335

WEB SITE: odysseusbc.gr – FACEBOOK: Odysseus bc

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (official group)