Ο Σύλλογος Γονέων του Α΄ Γυμνασίου για την εξ αποστάσεως ενισχυτική διδασκαλία

Αγαπητοί γονείς,
Σας μεταφέρουμε μήνυμα της Διεύθυνσης του σχολείου μας σχετικά με την έναρξη της εξ αποστάσεως ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές/τριες που χρήζουν αυτής. Επίσης επισυναπτόμενη θα βρείτε και την σχετική αίτηση η οποία πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.
————————————————————————–
“Αγαπητοί γονείς,

Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ Β΄ 4194/29-09-2020 και την υπ αριθμ. Πρωτ. 156902/Δ2 17-11-2020 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ πρόκειται να λειτουργήσουν εξ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών Γυμνασίου προαιρετικά μετά τη λήξη των κανονικών μαθημάτων δηλαδή μετά τις 14:30 που θα περιλαμβάνει τα μαθήματα:

Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Η ενισχυτική διδασκαλία δεν θα γίνεται από τους καθηγητές του σχολείου και θα απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές που είναι αδύνατοι στα παραπάνω μαθήματα.

Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στην ενισχυτική διδασκαλία εξ αποστάσεως να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο σχολείο στο e- mail:
mail@1gym-ag-varvar.att.sch.gr.

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στο σχολείο αποκλειστικά ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι και Δευτέρα, 30-11-20.

Απαγορεύεται η επίδοση έγγραφης αίτησης στο σχολείο λόγω μετάδοσης κορωνοϊού.

Εκ της Διευθύνσεως
1ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας