Υγειονομικό προς Δήμο: Ο χώρος της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, δεν διαθέτει άδεια “Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων” …

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου υγειονομικοί υπάλληλοι της Περιφέρειας, έκαναν αυτοψία στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ και διαπίστωσαν πως υπήρχαν εκεί, μικρή ποσότητα με σακούλες οικιακών απορριμμάτων και 2 στρώματα.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης υποστήριξε πως συνέβη να υπάρχουν τα παραπάνω στον χώρο, επειδή έπαθε βλάβη απορριμματοφόρο του Δήμου και ήταν λύση ανάγκης.

Στην έκθεσή της, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας προς το Δήμο τονίζει:

“…ο ανωτέρω χώρος δεν διαθέτει την απαιτούμενη άδεια και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως «Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων», για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Κατόπιν των ανωτέρω και εφόσον ο χώρος αυτός ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου σας, θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσετε για την αδειοδότησή του ως ΣΜΑ προκειμένου να εξυπηρετεί τις όποιες ανάγκες του Δήμου σας…”.

Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη στις 9 Νοεμβρίου και ποιο απορριμματοφόρο είχε χαλάσει με αποτέλεσμα να υπήρχαν αυτά που είδαν οι του Υγειονομικού  στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ, αλλά θυμίζουμε δύο δικά μας πρόσφατα δημοσιεύματα στις 17 Σεπτεμβρίου και 26 Οκτωβρίου από τον χώρο, συνοδευόμενα από φωτογραφίες με βουνά σκουπίδια, που δημοσιεύουμε και στο παρόν.

Και στις δύο ημερομηνίες των δημοσιευμάτων μας, υπήρχαν πάλι βλάβες σε απορριμματοφόρα;

Αν και τα στρώματα δεν τα μαζεύουν απορριμματοφόρα…

Πάντως αφού η κατάσταση είναι επαναλαμβανομένη, γιατί ο Δήμος δεν βγάζει την άδεια που απαιτείται για να κάνει τη δουλειά του ήρεμα και χωρίς άγχος;;;

«Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων» και με τη βούλα, στον προοριζόμενο για πολιτισμό χώρο της ΒΙΟΧΡΩΜ…

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ