Ο Μιχάλης Καρχιμάκης για το κλείσιμο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ρωτάει: “Που είναι ο πρωθυπουργός;”

Μ. Καρχιμάκης: Που είναι ο πρωθυπουργός και βουλευτής δυτικού τομέα;

Σε ένα καυστικό σχόλιο για το κλείσιμο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας σε Αγ. Βαρβάρα και Καματερό, αλλά και υπηρεσιών ΙΚΑ και αστυνομικού τμήματος στη  δεύτερη περιοχή, προχώρησε ο πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Καρχιμάκης μιλώντας στο PIPERATA.GR, αναρωτήθηκε αλληγορικά και επικριτικά για το που είναι τώρα ο πρωθυπουργός και βουλευτής του δυτικού τομέα, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ακυρώσει το κλείσιμο των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις προαναφερόμενες περιοχές των δυτικών προαστίων…

«Μιλάμε για μία τράπεζα που ανακεφαλαιοποιήθηκε με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη», επεσήμανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Προσθέτοντας: «Που είναι ο πρωθυπουργός και βουλευτής του Δυτικού Τομέα για να ακυρώσει με την παρέμβαση του, προς τους υπουργούς που διόρισε ο ίδιος, την κατάργηση των υπηρεσιών του ΙΚΑ και του αστυνομικού τμήματος στο Καματερό; Ήταν που έβαλε υποψηφιότητα και επέλεξε τη βουλευτική έδρα της Δυτικής Αθήνας για να στηρίξει την περιοχή και να σταματήσει μια παραπέρα υποβάθμιση της… Δυστυχώς!»