Ευκαιρία για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το lockdown, για να συμμαζευτούν τα κακώς κείμενα

Ο ωχαδελφισμός και ο μη σεβασμός σε στοιχειώδεις κανόνες και κανονισμούς που κάνουν τη ζωή μας υποφερτή σε αυτήν την πόλη, δεν έχει όρια.

Ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ΚΟΚ, εκεί είμαστε “άπαιχτοι”.

Διπλοπαρκαρίσματα σε κεντρικούς δρόμους.

Μπλοκάρισμα των δρόμων και της κίνησης οχημάτων από φορτηγά που ξεφορτώνουν ότι ώρα θέλουν, όπου θέλουν, αφού ο δήμος δεν έχει ανακοινώσει ώρες φορτοεκφόρτωσης.

Στάθμευση ακόμα και σε διαβάσεις πεζών για να πάμε στην Τράπεζα ή να ψωνίσουμε από κάποιο κατάστημα, αδιαφορώντας εάν μπλοκάρουμε την κίνηση και δεν μπορεί να στρίψει λεωφορείο κλπ, κλπ, κλπ.

Βεβαίως αυτές τις ημέρες που δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω του lockdown, είναι ευκαιρία ο Δήμος να οριοθετήσει θέματα σχετικά με το κυκλοφοριακό, που θα επανέλθει αργά ή γρήγορα στην καθημερινή του μορφή.

Η κεντρική φωτογραφία μας είναι χθεσινή, στη διασταύρωση των οδών Ψηλορείτη και Βενιζέλου.

Κυρία άφησε το όχημα ακριβώς επάνω στην διάβαση πεζών και στα φανάρια.

Ο Δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης και κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως πρέπει να μονοδρομηθούν οι οδοί Σιπύλου και Ψηλορείτη, γιατί είναι απίστευτη η ταλαιπωρία των οδηγών όταν συναντιούνται αντιθέτως κινούμενα οχήματα, αφού τα νομίμως παρκαρισμένα οχήματα των κατοίκων του δρόμου, αφήνουν χώρο που δεν είναι αρκετός για να περάσουν δύο οχήματα, συν τους απαράδεκτους οδηγούς που παρατάνε τα Ι.Χ. τους επάνω στα φανάρια.